Idag 20% på allt, uppge koden BF2020 i kassan.
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Heliumballonger

Roligare kalas med heliumballonger!

Det är få saker som livar upp festen lika bra som ett gäng färgglada och roliga ballonger – det vet alla som någon gång firat en födelsedag. Du som vill ta firandet till nya höjder borde dessutom satsa på heliumballonger av hög kvalitet i många underbara färger och former. Hos oss på Barnkalaset.se hittar du ett stort utbud av hållbara heliumballonger till den perfekta tillställningen som går hem hos både födelsedagsbarn och vänner!

Ballonger för alla tillfällen

Oavsett typ av festlighet eller ålder på födelsedagsbarnet bör det finnas ballonger – de är nämligen uppskattade hos alla, stora som små. Stora buketter med ballonger är ofta en självklarhet på barnkalas, men det finns inget som hindrar dig från att dekorera hemmet med färgglada och mönstrade heliumballonger när det är dags att fira en 30-åring, ett diamantbröllop eller kanske någon som fått nytt jobb? Heliumballonger höjer stämningen.
Vi har ballonger för alla tillfällen, smaker och tillställningar. Du väljer själv om du vill fylla dem med luft eller helium – men givetvis blir det senare alternativet något festligare. Det är en häftig känsla att se glittrande skapelser sväva runt på egen hand i taket och det gör att festen automatiskt känns lite mer exklusiv. Att satsa på heliumballonger i hög kvalitet är en enkel detalj på festen som du inte kommer ångra.

Överraska med heliumballonger

Alla barn gillar överraskningar och vad passar bättre än att överlämna en rolig heliumballong till varje gäst på kalaset när de ska gå hem? Här hittar du heliumballonger i olika former och storlekar, för att kunna anpassa ballongerna efter varje barn. Kanske någon gillar hästar, någon föredrar hundar och en annan älskar allt som är färgglatt och glittrigt. Heliumballonger av god kvalitet roar barnen både under och efter kalaset.
Om barnen är lite större kan ni göra heliumballongerna till en rolig aktivitet. Hos oss på Barnkalaset.se kan du givetvis klicka hem både ballonger och helium, så ni kan hjälpas åt i hemmet med att ge de roliga figurerna dess form. Låt barnen välja varsin ballong att fylla på med helium – vips svävar de iväg! Glöm bara inte att fixa några snören att hålla i, så ingen blir av med sin nyfunne vän.

Sifferballonger med helium

För barn är den nya åldern oftast väldigt viktig, speciellt för de som är lite yngre. En sifferballong med rätt nummer kan därför vara precis vad som behövs på kalaset. En sifferballong med helium kommer segla lika stolt som barnet själv. Gör ballongerna lite extra roliga och fyll dem med helium för att få partykänslan att stanna kvar lite längre – vi har både ballonger i form av siffror och med enklare tryck.
Sifferballonger passar givetvis bäst när det handlar om en födelsedag, men det hindrar dig inte från att använda dem även vid andra högtider och årsdagar. Firar du och din partner tre år ihop? Överraska din älskling med en sifferballong! Fyll den med helium och häng upp i hemmet och låt känslan av er tid tillsammans glamouröst sväva över er – ett roligt minne som ni sent lär glömma.

Sprid glädje med heliumballonger

"Ingen kan vara nere med en ballong" är ett välkänt uttryck från Nalle Puh – och det stämmer bra. Har du en vän eller familjemedlem som behöver muntras upp? Överraska din hjärtevän med ballongkärlek. Välj ut form och färg som passar bäst för ändamålet – kanske ett hjärta – fyll upp med helium, traska dit och leverera en stor portion livsglädje. En ballong fixar kanske inte alla problem, men gläder för stunden.
Att anordna en överraskningsfest för någon som fyller år är något som blivit mer och mer populärt på sistone. Ett riktigt bra tips för dig som planerar en rejäl överraskning är att bombardera din väns lägenhet med heliumballonger i alla möjliga storlekar, former och färger. När födelsedagsbarnet sedan kommer hem blir det en otroligt uppskattad förändring – alla mår bra av lite extra glamour i hemmet, speciellt på sin födelsedag.

Mixa och matcha som du vill

På Barnkalaset.se hittar du precis allt du behöver för att förbereda den perfekta tillställningen. Våra ballonger är vanligtvis 25 centimeter i diameter medan vissa av heliumballongerna kan bli upp till 30 centimeter, du väljer storleken som passar bäst. Kombinera regnbågsfärgade ballonger med stilrena tillbehör i form av tallrikar, muggar, presentsnören och servetter. Självklart kan du även köpa heliumet till ballongerna hos oss. Inga problem – vi har allt för festen!
Det är inte alltid det behövs flera sifferballonger av samma sort och givetvis kan du därför välja precis hur många ballonger du vill ha. Köp en med nummer 1, en med nummer 2 och kombinera med partyballonger med motiv som passar den nyblivne tolvåringen. Vill du även passa på att köpa hem andra ballonger kan du enkelt välja mellan olika stora ballongpaket, till exempel 15 eller 30 stycken av samma sort.

Att tänka på när du använder heliumballonger

Heliumballonger är en rolig detalj på alla fester, och det finns några saker som kan vara bra att tänka på inför en fest. Att fylla ballonger med helium kan vara komplicerat för den minste och ingenting som barnen bör göra själva, se därför till att en vuxen är på plats. Med helium får ballongerna eget liv och kan sväva iväg för långt, något som du så klart vill undvika.
Som tur är finns en smidig och snygg lösning på problemet. När du handlar dina ballonger på Barnkalaset.se kan du köpa till en smidig ballongtyngd i hög kvalitet. Den väger ungefär 170 gram och finns i olika former, till exempel som en liten present. Den fästs enkelt på snöret till ballongen, hindrar den från att blåsa iväg allt för långt och ser i stället till att den står stadigt upprätt hela festen.

Födelsedagstema med heliumballonger

Det finns oändligt med möjligheter när du ska piffa upp ett kalas med heliumballonger. Är det djurtema på kalaset? Dekorera rum och tak med ballonger i form av hundar, drakar och zebramönster. Vi har ballonger med Disney-tema, Star Wars-figurer, gulliga djur och läskiga monster. Välj och vraka fritt i vårt stora utbud, stort eller smått, färgglatt eller stilrent – oavsett vad du väljer kommer födelsedagsfesten bli otroligt lyckad.

Heliumballonger för långa firanden - och mycket annat!

Ibland är festen så rolig att ingen verkar vilja lämna den. Kanske ska ni fira ert barn i dagarna tre för att både släkt och vänner ska få vara med? För att även ballongerna ska hålla hela vägen finns ett bra tips. Om du behandlar heliumballongerna med Ultra Hi-Float stärks insidan av ballongen och gör det betydligt svårare för luft att smita ut. Köp dina ballonger och allt annat till festen här på Barnkalaset.se!