Inbjudningskort och kalasinbjudan för barnkalaset

Bjud in kompisarna med en kalasinbjudan. Barnkalaset Ă€r ett speciellt tillfĂ€lle för alla barn – det Ă€r trots allt nĂ„got som bara sker en gĂ„ng om Ă„ret. För att fĂ„ till ett kalas krĂ€vs först och frĂ€mst ett födelsedagsbarn, men Ă€ven gĂ€sterna Ă€r minst sagt viktiga för en hĂ€rlig dag med mycket lek och glĂ€dje. Bjud in alla vĂ€nnerna och fira dagen till...

Bjud in kompisarna med en kalasinbjudan. Barnkalaset Ă€r ett speciellt tillfĂ€lle för alla barn – det Ă€r trots allt nĂ„got som bara sker en gĂ„ng om Ă„ret. För att fĂ„ till ett kalas krĂ€vs först och frĂ€mst ett födelsedagsbarn, men Ă€ven gĂ€sterna Ă€r minst sagt viktiga för en hĂ€rlig dag med mycket lek och glĂ€dje. Bjud in alla vĂ€nnerna och fira dagen tillsammans pĂ„ allra bĂ€sta sĂ€tt. En enkel detalj som kan göra stor skillnad och sĂ€tta tonen för en lyckad tillstĂ€llning, Ă€r ett roligt och personligt inbjudningskort.

Roliga inbjudningskort till festen

HÀr pÄ Barnkalaset.se erbjuder vi ett stort utbud av roliga och hÀrliga kalasinbjudningar som kan fÄ vem som helst att kÀnna sig speciell om det damp ner i brevlÄdan. Korten finns i en mÀngd olika storlekar och med vitt skilda teman, med allt frÄn superhjÀltar och sport till vackra enhörningar, hÀftiga dinosaurier och en rad kÀnda karaktÀrer frÄn filmernas och böckernas vÀrld. VÀlj ett kort med mycket fÀrg och glitter eller ett kort med hÀftiga motiv frÄn barnets favoritfilm.

Att korten finns i sĂ„ mĂ„nga olika utföranden öppnar upp för dig att vara kreativ. Vi har varianter pĂ„ bĂ„de svenska och engelska dĂ€r delar av texten redan Ă€r tryckt pĂ„ kortet, du behöver bara fylla i det viktigaste, likt adress, datum och tid. För ett personligare kort kan du vĂ€lja en variant dĂ€r du sjĂ€lv kan skriva all text och kanske anpassa inbjudan till barnet som ska fĂ„ det – vilket gör det hela Ă€nnu mer speciellt. En fin och personlig kalasinbjudan blir ett roligt samtalsĂ€mne för barnen och kan sparas som ett fint minne av en glĂ€djefylld dag.

Ha ett tema för kalaset och vÀlj en passande kalasinbjudan

En garanterad stĂ€mningshöjare Ă€r att arrangera ett barnkalas med ett roligt tema – och det kan ta vid redan vid inbjudningskortet. Till exempel kan en piratfest anordnas dĂ€r en skattjakt stĂ„r pĂ„ schemat och alla barn har vĂ€lkomnats till piratfesten med en inbjudan i form av en spĂ€nnande skattkarta. Eller varför inte ett tema med de söta och omĂ„ttligt populĂ€ra miniorerna? SjĂ€lvklart Ă€r det födelsedagsbarnets intressen som styr vilken typ av tema festen ska ha och hos Barnkalaset.se har du goda möjligheter att hitta ett matchande inbjudningskort som barnen kommer uppskatta.

För att sÀtta fart pÄ fantasin har vi hÀr listat nÄgra inspirerande teman som barnkalaset kan ha:

  • Discokalas – En perfekt blandning av musik, dans och kalas som barnen uppskattar och minns med vĂ€rme. Till discokalaset passar till exempel en glittrig partyinbjudan med en fartfylld kĂ€nsla. 
  • Disney – Det finns mĂ„nga populĂ€ra Disneyklassiker och det dyker stĂ€ndigt upp nya. Vi har en mĂ€ngd olika kort med Disneytema och du kan Ă€ven finna en rad andra kalasartiklar att matcha med. 
  • Dinosaurier – Även om det var lĂ€ngesedan de existerade pĂ„ riktigt lever de fortfarande kvar i vĂ„r fantasi och i sagovĂ€rlden. PĂ„ Barnkalaset.se finns flera möjligheter att ordna en fest med ett hĂ€ftigt dinosaurietema. 
  • Enhörningar – Likt dinosaurier Ă€r enhörningar omĂ„ttligt populĂ€ra och det Ă€r ett fantasivĂ€sen vi alla vill ska existera pĂ„ riktigt. Anordna ett barnkalas med ett festligt enhörningstema. 
  • Prinssessor – Ett prinsesskalas Ă€r en klassiker och ett tema som kan ta sig i uttryck i allt frĂ„n kalasinbjudningar till kalasartiklar och det fungerar Ă€ven utmĂ€rkt för en rolig maskerad. 
  • Sport – Sport Ă€r en stor passion för mĂ„nga vuxna sĂ„vĂ€l som för barn. Bjud in kompisarna med ett fotbollskort och lĂ„t barnkalaset kretsa kring en fotbollsturnering i trĂ€dgĂ„rden eller parken. 
  • SuperhjĂ€ltar – NĂ€stan alla barn har en favoritsuperhjĂ€lte som de avgudar och ser upp till. LĂ„t barnkalaset bli en hyllning till sĂ„vĂ€l barnet som den stora idolen med ett superhjĂ€ltetema som bland annat syns pĂ„ den kalasinbjudan som skickas ut.

FÀrdiga paket med allt du behöver

De flesta av vÄra kalasinbjudningar kommer i paket om sex, Ätta eller tio inbjudningskort och i mÄnga fall ingÄr Àven kuvert som du kan skicka ut inbjudningarna i. PÄ sÄ sÀtt slipper du krÄngla med att hitta kuvert i rÀtt storlek och fÄr dessutom ett bÀttre pris Àn vad du skulle fÄ om varje kort köptes separat.

Den som gillar att pyssla kan Àven hitta större kalaspaket, och förutom inbjudningskort kan det i ett sÄdant paket ingÄ allt frÄn matchande partyhattar till placeringskort och vimplar. Att pyssla tillsammans med barnet innan kalaset kan vara en hÀrlig aktivitet dÀr ni bÄda tillÄts vara kreativa och sjÀlvklart fÄr ni ihop ett fint barnkalas som ni kan kÀnna er stolta över.

Vad som ingÄr i varje paket Àr tydligt beskrivet i anslutning till kortet nÀr du klickar pÄ det. DÀr fÄr du all information du behöver och du kan Àven ta del av leveransinfo samt betyg och omdömen frÄn tidigare kunder som har satt tonen för festen med en fin kalasinbjudan. VÄrt mÄl Àr att erbjuda alla kunder ett bekvÀmt och smidigt sÀtt att hitta det perfekta inbjudningskortet till festen pÄ.

PopulÀra och aktuella inbjudningskort för alla typer av barnkalas

Vi pĂ„ Barnkalaset.se strĂ€var efter att alltid erbjuda ett sortiment med de senaste och mest populĂ€ra produkterna. Det innebĂ€r att du Ă€ven finner teman och motiv frĂ„n de senaste och mest populĂ€ra figurerna, serierna och filmerna som barnen Ă€lskar – och ofta i mĂ„nga olika varianter, bland vĂ„ra kalaskort.

Som tidigare nĂ€mnt hittar du kort pĂ„ bĂ„de svenska och engelska och du finner Ă€ven kort för olika typer av barnkalas. Hos oss kan du hitta en kalasinbjudan till 1-Ă„rskalaset och för barn i alla Ă„ldrar. Även du som ska fira barnet för allra första gĂ„ngen med en hĂ€rlig babyshower finner ett flertal trevliga inbjudningskort att vĂ€lja mellan. Att du ska bli mamma Ă€r verkligen en hĂ€ndelse vĂ€rd att fira och det Ă€r bara en i raden av alla tillfĂ€llen som firas ska!

Allt du behöver till barnkalaset

HĂ€r pĂ„ Barnkalaset.se hittar du allt för barnkalaset och nĂ€r du funnit en perfekt kalasinbjudan kan du matcha med en rad andra kalasartiklar. Det kan vara allt frĂ„n maskeradprylar till ballonger, dukning och andra dekorationer. Du har ocksĂ„ möjlighet att designa dina bakverk med till exempel en egen tĂ„rtbild – och kanske kan den matchas med den kalasinbjudan som skickas ut? HĂ€r pĂ„ Barnkalaset.se Ă€r möjligheterna stora och vi hoppas och tror att barnkalaset blir en speciell dag ni kommer minnas lĂ€nge.

Läs mer
Visar 157 produkter