Insidan Ut barnkalas

Insidan ut, som på engelska heter Inside Out, är en amerikansk datoranimerad fantasydramakomedi från 2015. Vid Oscarsgalan 2016 utsågs Insidan ut till den bästa animerade filmen.

Filmen utspelar sig i huvudet på den unga flickan Riley Anderson (i den svenska versionen heter hon Jenny). Jennys pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det...

Insidan ut, som på engelska heter Inside Out, är en amerikansk datoranimerad fantasydramakomedi från 2015. Vid Oscarsgalan 2016 utsågs Insidan ut till den bästa animerade filmen.

Filmen utspelar sig i huvudet på den unga flickan Riley Anderson (i den svenska versionen heter hon Jenny). Jennys pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra styrs Jenny av sina känslor, de fem känslorna; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, som är ett kontrollcentrum i Jennys hjärna, där de försöker vägleda henne genom livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till allt det nya, ny stad, nytt hus och en ny skola. Det blir lite kaotiskt och det uppstår tumult i Huvudkontoret.

Vill du anordna ett roligt Insidan ut kalas med de skojiga karaktärerna från Insidan ut så hittar du hos oss allt du behöver i duknings- och dekorationsväg. Vill man göra det enkelt för sig har vi även färdiga kalaspaket i både “standard”- och “deluxemodell” där standardpaketet innehåller tallrikar, muggar, servetter, en duk och färgglada ballonger. Deluxepaketet innehåller samma produkter som finns i standardpaketet men även sugrör och fina dekorationer. Dessa kalaspaket finns färdiga som standardpaket och deluxepaket för 8 och 16 personer.

Tårta och muffinsar hör kalaset till. Det har blivit mycket populärt att själv baka till kalas och det är endast fantasin som sätter gränser för hur man dekorerar sina bakverk. Hos oss hittar du all slags inspiration till bakningen och massvis med baktillbehör. Vi har flera olika sockerpastan med vaniljsmak att välja bland, i en mängd fina färger, så nu är det lätt att baka en färgglad Insidan ut-tårta till födelsedagsbarnet. Du hittar även ett flertal fina tårtfat och muffinsställningar att servera bakverken ifrån. Vill man bjuda barnen på hemmagjorda cake pops, klubbor gjorda av bakverk, har vi ett stort urval av sugrör som kan användas som klubbpinnar och flera fantastiska sockerglitter, sockerpärlor och sockerkristaller som man kan dekorera cake popsen med.

I detta tema finner du även fina kalaspåsar i plast med roligt motiv från Insidan ut. Kalaspåsarna kan du själv fylla med vad du vill. Kalasbarnen brukar tycka om både godis och små överraskningar. Att hitta ett godishalsband eller små smaskiga minihamburgare i sin kalaspåse är populärt och kalastutor, ballonger eller såpbubblor går alltid hem hos de glada och spralliga små gästerna. Kalaspåsarna kan man antingen dela ut till barnen en efter en eller så kan man anordna en klassisk fiskdamm eller en spännande skattjakt. En annan rolig idé är att använda sig av en pinata. Pinatan är en figur gjord av papp eller papier-maché som man fyller med godis och små överraskningar. Barnen får sedan antingen slå sönder pinatan eller dra i snörena tills den öppnar sig och innehållet trillar ut på golvet. Sen är det bara att försöka fånga så många godsaker man bara kan!

Har man gott om tid på kalaset eller om det är trist väder utomhus kan man välja att visa filmen Insidan ut åt barnen, så kan de som vill få ha lite biomys på kalaset! Efter det kommer alla barnen att känna igen karaktärerna och det blir extra roligt med den fina dukningen och kalaspåsarna!

Läs mer
Visar 47 produkter