Ninja barnkalas

Ninjatema till kalaset, det fixar vi på Barnkalaset. Här har vi kalasprodukter med coola motiv i svart och rött och med Ninjor på.

Kalasbarnet kan duka med fina tallrikar och muggar och dekorera med ballonger och girlanger. Det kommer bli ett supertufft Ninjakalas.

Dukning & Inbjudningskort

 • 10-pack röda plastskedar. Snygga röda skedar att duka med på kalaset. Matcha färgen på skedarna med resten av dekorationerna. Skedarna är i storlek matsked, stabila och går att återanvända om man så önskar.

  rating
  19 kr
 • Svarta sugrör i 50-pack. Sugrör är alltid populärt bland barnen till kalas. Sugrören är i standard storlek, ca 20cm långa, och är böjbara.

  rating
  10 kr
 • 18 st plastbestick i rött. Duka fram med dessa tåliga bestick när det är dags för kalas och fest. De blir en fin dekoration vid dukningen samtidigt som det blir lätt och smidigt att duka undan. Besticken kan diskas i maskin, och återanvändas.

  rating
  35 kr
 • Bestick i mycket tålig plast för 6 personer. Perfekta när det skall dukas upp till fest eller till picknicken. En förpackning innehåller 6 st skedar, 6 st gafflar och 6 st knivar.

  rating
  35 kr

Kalaspåsar & Fyllnad

Ballonger & Dekorationer

Utklädnad

Spel & Aktiviteter