Hitta Doris barnkalas

Hitta Doris, på engelska Finding Dory, är en amerikansk 3D-animerad komedi- äventyrsfilm. Hitta Doris är uppföljaren till filmen Hitta Nemo och hade premiär 2016.
Hitta Doris utspelar sig ungefär ett år efter Nemos äventyr. Den glömska och vimsiga palettkirurg-fisken Doris som lider av närminnesförlust lever ett härligt liv vid revet tillsammans...

Hitta Doris, på engelska Finding Dory, är en amerikansk 3D-animerad komedi- äventyrsfilm. Hitta Doris är uppföljaren till filmen Hitta Nemo och hade premiär 2016.
Hitta Doris utspelar sig ungefär ett år efter Nemos äventyr. Den glömska och vimsiga palettkirurg-fisken Doris som lider av närminnesförlust lever ett härligt liv vid revet tillsammans med clownfisken Nemo och hans pappa Marvin. Plötsligt en dag minns hon att hon har en familj, som kanske letar efter henne? Tillsammans med Nemo och Marvin beger hon sig ut på ett äventyr över havet mot Kalifornien och Marinlivsinstitutet och dess stora akvarium. För att finna sina föräldrar tar Doris sedan hjälp av akvariets invånare.

Hitta Doris är en härlig film som bjuder på fantastiska färger, roliga karaktärer och många skratt. Det råder ingen tvekan om att ett Hitta Doris-kalas kommer att uppskattas av både föräldrar och de små kalasbarnen!
Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du massor med färgglada kalasprodukter som gör ditt kalas till ett härligt undervattensäventyr.

Börja med att skicka ut inbjudningskort till de du vill bjuda till ditt Hitta Doris-kalas. Vi har två slags inbjudningskort med olika motiv, givetvis finns både Doris och Nemo med på båda korten.

Inför dukningen kan du välja mellan en färgglad bordsduk i plast med motiv från undervattensvärlden eller till exempel en blå duk, som påminner om havet. Vi har både runda och fyrkantiga tallrikar, vilka gillar du bäst? Servetter, muggar och sugrör med härliga motiv av Doris och Nemo piffar såklart upp din kalasdukning. Varför inte placera kalashattar på fikabordet också? Kalashattar brukar uppskattas av de små kalasgästerna och gör tillställningen ännu lite mer festlig.

Dekorationer och framför allt ballonger brukar vara väldigt populära bland barn. Vi har allt från en stor härlig väggdekoration som önskar födelsedagsbarnet “HAPPY BIRTHDAY!” till fina girlanger som man kan hänga upp i taket eller i fönstret. Ballonger är en rolig överraskning att hitta i kalaspåsen vid kalasets slut men det går alldeles ypperligt bra att dekorera kalasrummet med dem också. Stora folieballonger är fina att titta på och de “vanliga” ballongerna kan man låta barnen leka med under kalaset. Om det finns några hela ballonger kvar när kalaset är slut kan man låta barnen få med sig en varsin ballong hem.

Vill du baka en tårta till kalaset? Om ditt barn vill ha en Doris-tårta som matchar kalastemat så kolla in de ätbara tårtbilderna vi har i detta tema. Välj mellan flera olika fina motiv, där Doris såklart är huvudmotivet. Passa samtidigt på att välja de tårtljus du gillar bäst. Barn älskar att blåsa ut ljus och tårtljus hör tårtan till.

Pinata eller kalaspåsar? Eller varför inte både ock? Vi har två urgulliga pinatas i vårt sortiment; den ena med ett motiv av Doris och hennes vänner, den andra är formad och ser ut som Doris. Oavsett om man väljer pinata eller kalaspåsar så behöver de fyllas med något. Godis är en självklar favorit hos barn, i stort sett alla barn äääälskar godis, men det är även roligt att hitta någon liten överraskning i påsen också. Helst ska det vara något litet som inte väger så mycket, som ballonger, såpbubblor, armband, klistermärken, pennor eller studsbollar.

Om det är maskeradkalas ni valt att ha, glöm då inte att kolla in våra härliga maskeraddräkter i detta tema!
Låt dig inspireras till ett härligt färgsprakande Hitta Doris-kalas som både födelsedagsbarnet och kalaskompisarna kommer att älska!

Läs mer
Visar 37 produkter