Teletubbies barnkalas

Teletubbies är från början ett brittiskt teveprogram som riktar sig till de allra yngsta barnen. Huvudpersonerna är de fyra småknubbiga och dockliknande varelserna Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa och Po. Teletubbies är tänkt som ett pedagogiskt program som bygger på repetition. Målet är bland annat att lära små barn att känna igen saker. Programmen ...

Teletubbies är från början ett brittiskt teveprogram som riktar sig till de allra yngsta barnen. Huvudpersonerna är de fyra småknubbiga och dockliknande varelserna Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa och Po. Teletubbies är tänkt som ett pedagogiskt program som bygger på repetition. Målet är bland annat att lära små barn att känna igen saker. Programmen utspelar sig på en böljande grön gräsmatta och under kullen i centrum finns ett rymdskeppsliknande hem där teletubbiesarna bor.

De fyra teletubbiesarna är inte bara riktade mot små barn, de har även liknande kroppsliga proportioner som målgruppen de riktar sig till. Detta är medvetet utformat av en beteendeforskare. Teletubbies är tänkta att vara könlösa men folk ser ofta Tinky Winky och Dipsy som pojkar och Laa-Laa och Po som flickor.

De fyra huvudfigurerna är:
Tinky Winky: som har en lila dräkt och en röd handväska. Antennen är en nedåtvänd triangel. Har en konstnärlig natur och gillar att ramla.
Dipsy: som har en grön dräkt och en “ko-mönstrad” hatt. Antennen är rak. Gillar naturen.
Laa-Laa: som har en gul dräkt och en orangefärgad boll. Antennen är skruvad. Omtänksam och teatralisk.
Po: som har en röd dräkt och en sparkcykel. Antennen är cirkelformad. Po talar engelska (i den svenska versionen svenska) och kantonesiska.

Hos oss hittar du massvis med härliga kalasprodukter i tema Teletubbies som gör din dukning extra festlig och färgglad. Härlig bordsduk i plast som skyddar bordet från både spill och kladd. Tallrikar och assietter att servera både tårta, kakor och bullar på. Gulliga muggar och sugrör och givetvis även fina servetter som är välbehövliga när de små kalasgästerna fikat färdigt. Hos oss hittar du även en mängd härliga dekorationer med teletubbies på; girlanger, konfetti och ballonger.

Vill man anordna en traditionell fiskdamm för de små gästerna har vi söta kalaspåsar i vårt sortiment. Kalaspåsarna kan man fylla med lite godis och varför inte en varsin kalastuta eller färgglada härliga klistermärken med motiv av barnens favoriter teletubbies.

Teletubbies-kalaset kommer garanterat att bli ihågkommet som ett härligt färgsprakande kalas!

Läs mer

Dukning

Kalaspåsar & Fyllnad

Ballonger & Dekorationer

Kort & Presentinslagning

Spel & Aktiviteter