Bilar (Cars) barnkalas

Disney's Bilar, Cars - Kalas. Från storstan till den sömniga lilla staden Radiator Springs; Blixten McQueen och hans vänner är här för att hjälpa dig med ditt kalas. Hos Barnkalaset.se hittar du alla kalastillbehör som behövs för att skapa ett riktigt Bilar/Cars kalas.

Dukning & Inbjudningskort

 • Härligt stor plastduk i svart. En perfekt bas till de flesta av våra kalasteman. Med en enfärgad duk kommer konfetti och övriga dekorationer än mer till sin rätt. Duken är i plast och har måtten 137 x 274 cm.

  rating
  49 kr
 • 10-pack plastskedar i blått. Passar perfekt till dukning av barnkalaset! Skedarna går att återanvända om man önskar. Skedarna är i storleken matsked.

  rating
  19 kr
 • 10-pack röda plastskedar. Snygga röda skedar att duka med på kalaset. Matcha färgen på skedarna med resten av dekorationerna. Skedarna är i storlek matsked, stabila och går att återanvända om man så önskar.

  rating
  19 kr
 • 18 st plastbestick i rött. Duka fram med dessa tåliga bestick när det är dags för kalas och fest. De blir en fin dekoration vid dukningen samtidigt som det blir lätt och smidigt att duka undan. Besticken kan diskas i maskin, och återanvändas.

  rating
  35 kr

Kalaspåsar & Fyllnad

Ballonger & Dekorationer

Kort & presentinslagning

Utklädnad

Spel & Aktiviteter