Fototårta - Designa din egen bildtårta till kalaset

Bild på tårta för ett ännu mer personligt kalas

Höjdpunkten på kalaset är oftast när tårtan dukas fram. Vad kan då bli festligare och mer personligt än en tårta med en bild eller text som passar perfekt för festen eller födelsedagsbarnet? Ett kalas med tårtor med egna motiv och ätbara bilder blir till verklighet med våra tårtbilder. Välj från et...

Bild på tårta för ett ännu mer personligt kalas

Höjdpunkten på kalaset är oftast när tårtan dukas fram. Vad kan då bli festligare och mer personligt än en tårta med en bild eller text som passar perfekt för festen eller födelsedagsbarnet? Ett kalas med tårtor med egna motiv och ätbara bilder blir till verklighet med våra tårtbilder. Välj från ett urval av färdiga motiv eller skapa din egen design. Det är snabbt, enkelt och blir så mycket festligare!

Ett roligare kalas med personlig tårtbild

En tårta med bild passar alla tillställningar och åldrar. Kalaset blir så mycket roligare när du sätter din personliga prägel på dekorationer, tillbehör och dukning. Ett tema för festen kan hållas från inbjudningskorten till dekorationer, servetter, girlanger, ballonger och allt kring dukningen. Som kronan på verket, pricken över i:et eller den stora finalen kommer tårtan in med bilder ur samma tema. Succén är given och det lyckade kalaset ett faktum.

Med en personligt designad bild eller ett foto på tårtan, som dessutom är ätbart, sött och gott, tas temat och firandet till helt nya höjder. Alla barn och vuxna festdeltagare uppskattar den extra omtanken med ett foto eller en bild på något eller någon som betyder mycket just på festen. Ung eller gammal - vem vill inte ha sin bild, sin idol eller sitt favoritfotbollslag på en tårta?

Olika produkter för olika tillfällen

Alla födelsedagsbarn och jubilarer blir självklart extra överraskade och glada av att se sitt eget foto på tårtan! Att beställa en tårta med foto på är enkelt och ser snyggt och proffsigt ut. Ett eller flera motiv spelar ingen roll, låt fantasin flöda! Jublet på barnkalaset när tårtan kommer fram med bilder från födelsedagsbarnet, älsklingsfilmen eller idolen lyfter taket redan innan de ens smakat den utsökta tårtan.

Självklart kan du också beställa din egen bild på tårtan till andra typer av festligheter. Ett jubileum, ett företagsevent eller ett bröllop - det passar alltid. En bröllopstårta med ett foto av brudparet låter kärleken i rummet bli ännu mer påtaglig. Till femtioårsfesten kombinerar du femtioårsdukningen med ett roligt foto på jubilaren och till studenten tar du samma bild som till studentskylten och vips har du en tydlig röd tråd!

Ätbara bilder - oblat eller sugarpaste

Tårtdekorationen trycks på en ätbar mjuk sugarpaste eller på en oblat. Komplettera oblaten med gelatin, så att den fäster ordentligt på tårtan och blir mjuk. Om det är en marsipantårta går det alldeles utmärkt att lägga på bilden dagen före servering. Om du däremot har en gräddtårta blir det bäst att lägga på bilden högst en timme innan. Risken är annars att sugarpasten löses upp eller att bilden blir otydlig.

Ibland kanske du inte vill ha tårta, utan göra flera olika mindre bakelser eller cupcakes. Då kan du välja att beställa ett ark med mindre bilder. Varje ark innehåller antingen 12 eller 6 bilder som är 5 respektive 8 centimeter i diameter. Beställ så många ark du önskar och låt återigen fantasin flöda. Olika bilder på olika ark gör bara festen roligare och varje liten kaka är en given succé!

Många tårtor – olika motiv

Om det är ett stort kalas med många gäster och tårtor kan du självklart beställa olika bilder och ändå följa ditt kalastema. Det finns inga gränser för hur mycket du kan variera dina tårtor med bilder, foton, motiv eller texter. Välj tema från filmer till barnkalaset, gör en fotokavalkad av jubilaren eller ta olika bilder ur studentens uppväxt och barndom till olika tårtor. Låt fantasin få fritt spelrum och gör alla tårtor olika.

Varför inte låta barnen göra sina egna bilder och dekorera kakorna? Köp colour-in muffinsbilder och låt barnen teckna och måla sin egen bild med ätbart bläck. En härlig aktivitet på barnkalaset för de något större barnen. När energin – eller föräldrarna – börjar tryta tar du bara fram dina muffins och ett ark målarbilder och låter barnen dekorera sina egna kakor. Inget smakar så gott som det du gjort själv.

Utrusta dig för att baka en fantastisk tårta

För att kunna ha en bild på tårtan behöver du självklart ha en tårta också. Hos oss kan du finna det som du behöver för göra tårtbakandet till en dans. Under kategorin "Baka" finner du sådant som tårtformar i roliga utföranden som gör tårtan ännu mer personlig. Det kan till exempel vara en tårtform i skepnad av en fisk, en fot, en häst eller en bil. Det kommer barnen garanterat att uppskatta.

Du kan också hitta de tillbehör som du behöver till tårtan, såsom tårtljus eller små tårtfigurer. Vi har vanliga fina tårtljus men också ljus som föreställer olika karaktärer eller som till exempel visar hur många år som födelsedagsbarnet fyller. Bland alla tårtfigurer finner du populära figurer från olika filmer och serietidningar. Ska du göra tårtan till din vän som väntar barn? Då kan du välja söta bebisfigurer eller förslagsvis en stork.

Komplettera med dekorationer

När bilden är klar och uppladdad kan du också välja olika tillval eller extra dekorationer för tårtan, bakelserna eller muffinsen. För oblater bör du köpa till gelatin för bästa resultat. Välj ett fint tårtband att trä runt tårtan eller komplettera hela kalaset med samma tema. Våra färdiga motiv går att kombinera ihop med en massa andra kalastillbehör. Tårtbilden följer temat, men temat kan bli precis så stort och väl genomtänkt som du önskar.

Vi har allt för ett lyckat och storslaget temakalas! Förutom tårtan finns oändliga teman och variationer att välja på när du planerar ditt kalas. Gör ett enhörningskalas, ett fotbollskalas eller ett Disneykalas till barnen. Gör femtioårsfesten eller studentbjudningen i ett speciellt färgtema eller årstema och komplettera tårtan med tallrikar, muggar, servetter och dukning i samma tema. Häng upp ballonger, fäst upp dörrdekorationer eller fyll hela huset med konfetti, serpentiner, flaggor och girlanger.

Vi gör det så enkelt som möjligt för dig

Att beställa är enkelt. Följ bara stegen på webbsidan och fyll i alla uppgifter, så kommer bilden hem med posten. Om det är klurigt att ladda upp bilden kan du också välja att skicka den via mejl till oss. Passa på att beställa resten av alla kalasdekorationer, ballonger och bordstillbehör och få allt skickat på en gång. Då är det också enklare att hålla sig till festens tema.

Allt för ett lyckat tårtkalas

Vänd dig till oss på Barnkalaset.se när det är dags för nästa festlighet, vi har allt du behöver för en lyckad tillställning. När du har valt en design till din personliga tårta är det bara att välja och vraka bland alla andra kalasartiklar som garanterat höjer stämningen på festen. Hos hittar du inte bara grejerna till barnkalaset, utan du kan också finna det du behöver till din babyshower eller till ett dop.

Läs mer
Visar 4 produkter