Jake och Piraterna barnkalas

Fira ditt kalas med de fina vännerna från Jake och Piraterna. Och naturligtvis även Kapten Krok och hans medhjälpare. Ett fint kalastema som förgyller festen.

Dukning & Inbjudningskort

Kalaspåsar & Fyllnad

Ballonger & Dekorationer

Utklädnad

Spel & Aktiviteter

 • Den perfekta pinatan för piratkalaset! Denna pinata har formen av en skattkista, lägg i lite skatter i form av godis eller leksaker och låt sedan barnen gå på riktig skattjakt. Slå sönder kistan och bada i skatten som ramlar ur.

  rating
  279 kr
 • Pinata med Jake och Piraterna är ett roligt inslag på piratkalaset. Pinatan är en sk snörpinata, man drar i de underhängande snörena för att öppna pinatan, endast ett snöre öppnar luckan. Fyll pinatan med massor av överraskningar och godsaker och se sedan allt ramla ner på golvet.

  299 kr
 • Pinata, Ögonbindel är ca 17x10 cm stor och har ett resårband som man fäster bakom huvudet. Vid användandet av pinata skall man i blino försöka få hål på den för att få innehållet att ramla ur.

  rating
  9 kr
 • 2 st prispokaler att dela ut till den som kommer etta och tvåa i tävlingen på kalaset. Prispokalerna inkluderar en guldfärgad och en silverfärgad pokal i plast. Varje pokal är ca 10 cm hög.

  rating
  15 kr
 • Fiskdammsskynke som passar perfekt i dörröppningen och fästes med två stora sugproppar.

  rating
  249 kr
 • Praktisk och rolig fisk till fiskdammen. Fäst fisken i metspöt och låt barnen fiska upp sina godispåsar. Godispåsen läggs i fisken och fästs lätt med en liten krok så att inget ramlar ut.

  rating
  59 kr