Jake och Piraterna barnkalas

Fira ditt kalas med de fina vännerna från Jake och Piraterna. Och naturligtvis även Kapten Krok och hans medhjälpare. Ett fint kalastema som förgyller festen.

Kalaspaket

Dukning & Inbjudningskort

Kalaspåsar & Fyllnad

Ballonger & Dekorationer

Utklädnad

Spel & Aktiviteter

 • Pinata med Jake och Piraterna är ett roligt inslag på piratkalaset. Pinatan är en sk snörpinata, man drar i de underhängande snörena för att öppna pinatan, endast ett snöre öppnar luckan. Fyll pinatan med massor av överraskningar och godsaker och se sedan allt ramla ner på golvet.

  299 kr
 • Pinata, Ögonbindel är ca 17x10 cm stor och har ett resårband som man fäster bakom huvudet. Vid användandet av pinata skall man i blino försöka få hål på den för att få innehållet att ramla ur.

  rating
  9 kr
 • 2 st prispokaler att dela ut till den som kommer etta och tvåa i tävlingen på kalaset. Prispokalerna inkluderar en guldfärgad och en silverfärgad pokal i plast. Varje pokal är ca 10 cm hög.

  rating
  15 kr
 • Fiskdammsskynke som passar perfekt i dörröppningen och fästes med två stora sugproppar.

  rating
  249 kr
 • Praktisk och rolig fisk till fiskdammen. Fäst fisken i metspöt och låt barnen fiska upp sina godispåsar. Godispåsen läggs i fisken och fästs lätt med en liten krok så att inget ramlar ut.

  rating
  59 kr
 • Den perfekta pinatan för piratkalaset! Denna pinata har formen av en skattkista, lägg i lite skatter i form av godis eller leksaker och låt sedan barnen gå på riktig skattjakt. Slå sönder kistan och bada i skatten som ramlar ur.

  rating
  279 kr