LED-ballonger

Ballongerna har en inbyggd LED-lampa som aktiveras innan den blåses upp. Perfekt som dekoration på fest och kalas.

LED-ballonerna används med fördel när det är mörkt, tex på kvällen eller i ett mörkt rum.

Visar 9 produkter
 • 5 st LED-Ballonger i fin rosa färg, att dekorera med när det är dags för fest eller kalas. Ballongerna innehåller en liten LED-lampa som aktiveras innan ballongerna blåses upp. Du kan sen njuta av de lysande ballongerna i upp till 24 timmar.

  rating
  79 kr
 • 5 st LED-ballonger att dekorera kalaset med. Ballongerna är lätta att använda och lyser upp till 15 timmar. Förpackningen innehåller flera små LED-lampor som man sätter på och stoppar i ballongen innan man blåser upp den.

  79 kr
 • Lys upp kalaset med fina röda LED-ballonger. Förpackningen innehåller flera LED-lampo som aktiveras och stoppas i ballongerna innan du blåser upp den. De lyser sedan i upp till 15 timmar.

  79 kr
 • Dekorera kalaset med fina vita ballonger som lyser av sig självt. Ballongerna innehåller flera små LED-lampor som enkelt aktiveras och stoppas i ballongerna innan man blåser upp dem.

  59 kr
 • 5 st gula ballonger med LED-lampor som lyser upp tillvaron för er på kalaset. Lampan aktiverar du enkelt innan det är dags att blåsa upp ballongen.

  79 kr
 • Dekorera kalaset eller festen med dessa coola LED-ballonger i grönt. Ballongerna innehåller en liten LED-lampa som aktiveras och läggs i ballongen innan den blåses upp, och lyser sedan i upp till 15 timmar.

  rating
  79 kr
 • 5 stycken LED-ballonger i flera olika färger. Perfekt att dekorera med på kalaset eller festen.I varje ballong finns en liten LED-lampa som aktiveras genom ett knapptryck innan ballongen blåses upp. Ballongen lyser upp till 20 timmar och och gör sig bäst på kvällen eller i ett mörkt rum.

  rating
  59 kr
 • 5 st härliga LED-metallicballonger i silverfärg. Blås upp dem och häng dem i kalasrummet och du får en härlig stämningsfull dekoration.Ballongen aktiveras genom ett enkelt knapptryck på ballongens ovansida. Går att fyllas upp med både helium och luft.

  79 kr
 • Lys upp födelsedagspartyt med LED-ballonger i härlig guldmetallic färg. Dekorera med dessa fantastiska ballonger till dina gästers stora förtjusning.Lägg en ballong i kalaspåsen som ett litet minne från kalaset, det brukar vara väldigt uppskattat av alla kalasbarn.Varje ballong har en liten LED-lampa som enkelt aktiveras innan du blåser upp ballongen....

  rating
  79 kr