Pirat barnkalas

Låt de sju haven bli skådeplatsen för ditt kalas med ett häftigt pirattema. Här hittar du piratgodis, piratmuggar, guldmynt och mycket annat med anknytning till pirater. Perfekt när du vill ge dina barn ett riktigt äventyr till kalas. Med våra snabba och trygga leveranser dröjer det inte länge förrän du har fått hem din beställning av barnkalasa...

Låt de sju haven bli skådeplatsen för ditt kalas med ett häftigt pirattema. Här hittar du piratgodis, piratmuggar, guldmynt och mycket annat med anknytning till pirater. Perfekt när du vill ge dina barn ett riktigt äventyr till kalas. Med våra snabba och trygga leveranser dröjer det inte länge förrän du har fått hem din beställning av barnkalasartiklar. Så hissa svart dödskalleflagg och sätt på dig ögonlappen, hitta allt du behöver för piratkalaset smidigt och enkelt online hos oss på Barnkalaset.se.

Läs mer

Kalaspaket

Dukning & Inbjudningskort

Kalaspåsar & Fyllnad

Ballonger & Dekorationer

Utklädnad

Spel & Aktiviteter

 • Coolt motiv med ett piratmotiv från vårt tema Pirat. En rolig stund på kalaset är när alla barnen får dra i varsitt snöre och öppna pinatan, alla ilagda godsaker och små leksaker ramlar då ner över de förväntansfulla barnen.

  299 kr
 • 4-pack med Red Pirates skattkartor. Hur kul som helst på ett piratkalas, vem hittar skatten och var är den? Skattkartorna är av papp och ca 29 x 21 cm stora.

  rating
  35 kr
 • Pinata, Ögonbindel är ca 17x10 cm stor och har ett resårband som man fäster bakom huvudet. Vid användandet av pinata skall man i blino försöka få hål på den för att få innehållet att ramla ur.

  rating
  9 kr
 • 2 st prispokaler att dela ut till den som kommer etta och tvåa i tävlingen på kalaset. Prispokalerna inkluderar en guldfärgad och en silverfärgad pokal i plast. Varje pokal är ca 10 cm hög.

  rating
  15 kr
 • Praktisk och rolig fisk till fiskdammen. Fäst fisken i metspöt och låt barnen fiska upp sina godispåsar. Godispåsen läggs i fisken och fästs lätt med en liten krok så att inget ramlar ut.

  rating
  59 kr
 • Skattkista att fylla med kalaspåsar eller annat roligt. Skattkistan är av papp och den viks lätt ihop och blir en bra dekoration till kalaset eller som tillbehör till maskeraden.

  99 kr
 • Den perfekta pinatan för piratkalaset! Denna pinata har formen av en skattkista, lägg i lite skatter i form av godis eller leksaker och låt sedan barnen gå på riktig skattjakt. Slå sönder kistan och bada i skatten som ramlar ur.

  rating
  279 kr