Kundomdömen gällande Barnkalaset.se

Lämna omdöme

rating
Toppenbra service! Jag hade en fråga efter min beställning och jag fick svar väldigt snabbt. Leveransen gick också jättesnabbt och då bor jag ändå ovanför Sundsvall!
Jag är jättenöjd och kommer säkert beställa igen!
Nina Bergman26/07/2017
rating
BESTÄLLDE 1410 en dag nästa dag klockan 13 20 hade jag paketet.Helnöjd
Eva Hansson25/07/2017
rating
Snabb och bra service när jag hade frågor. Låg i postlådan dagen efter. Super nöjd med allt, här kommer jag handla fler gånger.
Anna25/07/2017
rating
Snabb leverans.
Annika Lina Elisabeth Nordquist25/07/2017
rating
Trevligt och proffsigt bemötande. Snabba svar!
Banafsheh Shafei24/07/2017
rating
Snabb leverans och bra produkter!
Julia24/07/2017
rating
Alltid lika bra produkter. Barnen blir jämt nöjda och jag skulle aldrig välja någon annan web butik. Snabb leverans och enkelt att hotta det man söker....dock förstår jag inte varför ni inte har något med Babblarna?! Lilltjejens största önskan att ha babblartema, men det funkade med Musse med.
Patricia Szulc24/07/2017
rating
Bra service, snabb leverans
Gustaf Georg Elias Bengtsson20/07/2017
rating
Otroligt snabb leverans, och bra produkter. Kommer handla alla förberedelser för mina barnkalas hos er. Toppen produkter till rimliga priser.
Ulla Frida Birgitta Ekström20/07/2017
rating
Snabb leverans!
Daniel Jacobsson20/07/2017
rating
Bra produkter och snabb leverans.
Malin Velamsson19/07/2017
rating
Snabb leverans och jättefina saker
Rekommenderas VARMT!
Jenny 18/07/2017
rating
Snabb leverans tog 2 dagar kom precis i tid! Hade önskat större utbud på servetter men var ändå fina dom jag köpte, nästa gång det är kalas ska jag testa ballongerna med konfetti :) bra utbud av ballonger
Lisa Boyraz18/07/2017
rating
Snabb leverans och hjälpsamma då min beställning först blev lite tokig!
Jenny Strand18/07/2017
rating
Toppen butik!
Sal17/07/2017
rating
Roliga grejer och fina! Men tyckte det stod importerade från USA ? Var kanske fel men det reagerade jag på, vill gärna handla produkter gjorda så nära som möjligt!
Madeleine Inger Elisabeth Sandelin17/07/2017
rating
Allt kom med och leveransen var snabb. Enkelt att handla ⭐.
Jenny Sihvonen17/07/2017
rating
Snabb leverans
Ann Collin16/07/2017
rating
Snabb leverans. Bra emballage.
Anette Jivenius16/07/2017
rating
Riktigt nöjd med allt lika fint i färger och kvalité som synes på bilderna.
Mari Veronica Larsson16/07/2017
Barnkalaset.se - Genomsnittligt betyg: 4.7/5 - Antal omdömen: 2176

Följ oss på Instagram