• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
FunCakes - Tårtlock av sockerpasta Blå
FunCakes - Tårtlock av sockerpasta Blå
FunCakes - Tårtlock av sockerpasta Blå
FunCakes - Tårtlock av sockerpasta Blå

FunCakes - Tårtlock av sockerpasta Blå

Art nr:F20740
109,00 kr

Lager:19 st

  • Frakt 49 kr - Gratis över 500 kr
  • Betala med Klarna
  • Svanenmärkt leverans 1-3 dagar

Beskrivning

Att täcka en tårta med sockerpasta har aldrig varit enklare än med FunCakes färdigutkavlade tårtlock av sockerpasta. Detta blåa lock har redan kavlats ut till rätt tjocklek och är därför redo att läggas direkt på din tårta direkt från förpackningen. Njut av en silkeslen, perfekt jämn yta utan att behöva knåda. Också mycket praktiskt när du ska skära ut figurer för att dekorera kakor.

Användning: Det färdigutkavlade sockerpastalocket har en diameter på 36 cm och en tjocklek på 3 mm. Detta gör det lämpligt för att täcka en tårta med en diameter på 15-20 cm och en höjd på 10 cm, eller en tårta med en diameter på 20-25 cm och en höjd på 7,5 cm.

Du kan också använda locken för att skära ut figurer för att dekorera cupcakes och kakor! Med dekorationer utskurna från det färdigutkavlade sockerpastalocket får du vackra, jämna figurer av samma tjocklek. Denna sockerpasta har samma vaniljsmak som den vanliga FunCakes sockerpasta.

Fördelar:

- Färdigutkavlad: Klar att användas direkt ur förpackningen utan behov av knådning.

- Perfekt yta: Satinfinishen ger en silkeslen, jämn yta på dina tårtor och skarpa kanter på dina dekorationer.

- Mångsidig: Perfekt för att täcka tårtor och skära ut jämna figurer för cupcakes och kakor.

Ingredienser: Socker (77%), glukossirap, vegetabiliskt fett (palmkärna, palmolja), fuktighetsbevarande medel (E422), enzym (E1103), förtjockningsmedel (E413, E415), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, färgämne (E122, E29 E133, E153). E122 och E129 kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration.

Allergiinformation: Kan innehålla spår av mandel. Glutenfri.

Detaljer