• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Populära varumärken

https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/Wilton2.jpg
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/FunCakes_2021.jpg
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/Scrapcooking.jpg
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/PME_Slider_2021.jpg
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/Silikomart2.jpg
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/HouseofMarie_1.jpg
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/Baka/Rainbow_Dust_Slider_2021.jpg

Baka till kalaset

Visst är det härligt med doften av nybakta bullar och andra godsaker? Och så är det ju så roligt att baka tillsammans! Så varför inte kavla upp ärmarna och baka bullar, tårtor, cupcakes, kakor och massor av annat gott till fikat eller kalaset? Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du det mesta du kan tänkas behöva till bakningen! Vi har allt från praktiska bakredskap och bakingredienser till tårtdekorationer och tårtljus. 

Vad kan jag baka till barnkalaset? 

Tårta och cupcakes brukar gå hem på de allra flesta barnkalas. Så varför inte baka födelsedagsbarnets favorittårta och dekorera med en av våra häftiga tårtbilder? Eller cupcakes dekorerade med frosting och strössel? Vill du göra det enkelt för dig? Gör en enkel glasstårta genom med hjälp av en storpack med glass och dekorera med maränger, strössel och valfri tårtdekoration. 

Vad kan jag baka till babyshoweren?

Cakepops eller cupcakes med rosa eller blå frosting dekorerade med söta sockerdekorationer! Eller varför inte en härlig tårta toppad med någon av våra fina tårtdekorationer?

Vad kan jag baka till Halloween? 

Hur läskiga bakverk vill du baka? Vad sägs om en spöktårta? Eller varför inte en läskig unicor-tårta? Cupcakes som ser ut som mumier? När det gäller bakning till halloween är det egentligen bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Vad kan jag baka till jul? 

Pepparkakor och lussebullar är två av våra julfavoriter. Dessutom är det riktigt roligt att göra eget julgodis! Och vet du vad? Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du bland annat roliga pepparkaksformar, marsipan i olika färger och silikonformar som passar perfekt till julgodiset!

825 produkter

Du har sett 36 av 825 produkter