• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Tårtdekorationer

Med våra snygga tårtdekorationer blir det lätt som en plätt att skapa en personlig tårta! Här hittar du bland annat tårtljus, tårtfat, tårtfigurer och många praktiska baktillbehör som kan vara bra att ha när du ska dekorera din tårta. 

Vilka tårtdekorationer ska jag välja?

Vår rekommendation är att du väljer tårtdekorationer som matchar kalasets tema. Har kalaset inget tema? Då rekommenderar vi att du väljer en tårtdekoration som du tror kommer att falla i smak hos den som ska firas. Här på Barnkalaset.se hittar du tårtdekorationer till alla typer av festligheter! Vad sägs om tårtdekorationer med populära figurer från barnprogram och serier? Snygga tårtljus? Självklart har vi även snygga tårtkartonger!

Finns det ätbara tårtdekorationer?

Det finns massor av olika ätbara tårtdekorationer på marknaden! Hos oss på Barnkalaset.se hittar du t.ex tårtbilder och sockerpasta som går alldeles utmärkt att äta. 

Kan man återanvända en tårtdekoration?

De flesta av våra tårtfigurer är tillverkade av plast och går därmed att återanvända. Bara att diska av och spara till nästa tårta! Eller varför inte använda som dekoration i barnrummet när tårtan är uppäten? 

 

317 produkter

Du har sett 36 av 317 produkter