• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Glassformar och glasstillbehör

Gör din egen glass! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du bland annat praktiska glassformar i silikon. Du kan också välja och vraka bland ett urval av olika smaksättningar, deco/candy melts och karamellfärger. 

Hur gör man hemmagjord glass?

Hemmagjord glass kan göras på många olika sätt! Är du sugen på isglass? Det fixar du snabbt och enkelt med saft eller juice och ett gäng glassformar. Sugen på något lite gräddigare? Eller kanske lite chokladigt? Gräddglass fixar du snabbt och enkelt med sötad kondenserad mjölk, vispgrädde och valfri smaksättning! Och vet du va? Det går alldeles utmärkt att göra glass utan glassmaskin. Det enda du behöver är en elvisp, en skål och någon form för behållare som tål att stå i frysen några timmar. Sedan är det bara att vispa ihop glassmeten, hälla upp i behållaren och in i frysen!

Hur gör man pinnglass?

Pinnglass fixar du snabbt och enkelt med våra praktiska glassformar från Silikomart! Använd valfri glassmet, häll i formarna och komplettera med glasspinne. Sedan är det bara att skicka in glassformarna i frysen och vänta några timmar.