• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
https://www.barnkalaset.se/pub_docs/files/BotanicalBaby/botanical_baby_1400x500.jpg

1-årskalas

Här hittar du allt du kan tänkas behöva av dukningstillbehör och dekorationer till 1-årskalaset. Vi har allt från fina tallrikar och muggar till festlig konfetti och girlanger.

Vill du göra det enkelt för dig? Välj ett av våra kalasteman till 1-årsdagen. Sedan är det bara att lägga dina favoriter i varukorgen. Varje tema är fullt av söta kalasartiklar i härliga kalasfärger, varning för sötchock!

Hur kan man göra 1-årskalaset extra speciellt?

Förutom festliga dekorationer och dukningstillbehör rekommenderar vi att du bjuder på roliga bakverk och skapa roliga minnen som 1-åringen kan ta del av när han eller hon blir lite äldre. Ta massor av kort (filma gärna om du har möjlighet) och låt gästerna skriva i någon form av gästbok.

Vad bör man tänka på när man dukar till 1-årskalaset?

Vårt bästa tips är att duka engångsmuggar, papptallrikar och servetter. På så sätt slipper du att lägga massa tid på disk och kan fokusera på gästerna och den nyblivna 1-åringen.

Hur kan man dekorera till 1-årskalaset?

När det kommer till dekorationer till 1-årskalaset så är det egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du massor av festliga ballonger, vimplar, girlanger och andra dekorationer som passar perfekt till 1-årskalaset!

156 produkter

Du har sett 36 av 156 produkter