• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Babblarna

Babblarna barnkalas

De flesta med små barn har säkert stött på Babblarna någon gång och barnen bara älskar de sex olika figurerna! Vi har allt du behöver för att ordna ett barnkalas med Babblarna-tema för ditt barn. Satsa på dekorationer, dukning och inbjudningskort med Babblarna för ett riktigt lyckat kalas. Allt detta och mycket mer hittar du hos oss på Barnkalaset.se, när det är dags för att skapa ett fantastisk Babblarna-kalas.

Fördelarna med att ha ett kalas med tema

Det finns många fördelar med att välja ett tema till kalaset, speciellt när det gäller barnkalas. För det första är det väldigt uppskattat av barnen, speciellt om temat inkluderar välkända figurer som till exempel Babblarna. Dessutom blir det enklare att planera ett kalas med ett tema, i alla fall om du tar oss på barnkalset.se till hjälp. Vi har allt du behöver för att skapa ett fantastiskt Babblarna-kalas.
Om du tar en titt i vårt utbud av Babblarna-produkter kommer du garanterat att få inspiration för att få till ett skojigt och färgglatt kalas. Vi kan bland annat erbjuda dig dekorationer som vimplar, allt du behöver för dukning och inbjudningskort som du skickar till de små gästerna. Vill du göra det enkelt för dig, ta en titt på våra kalas paket. Ett tips är att spela lite Babblarna-musik i bakgrunden för den rätta stämningen.

Dukning med Babblarna

Få saker underlättar ett barnkalas så mycket som engångsartiklar. Du behöver inte oroa dig över att någonting ska gå sönder och du slipper även diska efteråt. I vårt sortiment av Babblarna-saker hittar du till exempel papptallrikar, muggar, servetter och sugrör med fina motiv av Babblarna. På så vis kan du duka till barnen med Babba, Bobbo, Bibbi, Dadda, Doddo och Diddi och alla får därmed ha med sin favoritbabblare.
Dukningen och dekoration går hand i hand tycker vi och vi har därför matchande dekorationer med Babblarna till ditt barns Babblarna-kalas. Vi har vimpelgirlanger med Babblarna-motiv, ballonger att pynta med och en mängd andra dekorationer i matchande färger. Kanske har ditt barn en favorit bland Babblarna, i så fall kan du matcha med dekorationer i just den Babblarens färg. Hos oss hittar du många produkter för kalas som du kan dekorera med.

Presenter och skoj från Babblarna

Dukning och ballonger & dekorationer är två av underkategorierna till Babblarna-kalas på barnkalaset.se. Du hittar också Babblarna-prylar i underkategorierna kort & presentinslagning samt i tårtdekoration & bakning. Här finns fina inbjudningskort och muffinsformar som du kan använda dig av till ditt barns Babblarna-kalas. Vi har olika sorters presentpapper och snöre där du kan välja färgen av ditt barns favoritbabblare till presenterna, eller varför inte blanda alla fina Babblarnas färger på en och samma gång.
Vi på Barnkalaset.se gillar unika kalas och därför har vi ett stort utbud av varierande produkter med färdiga tryck eller där du själv kan skapa något utifrån vårt övriga sortiment. Här kan du hitta glitter, girlanger, roliga ballonger, fiskedammar för lekar, ansiktsmålning för att bli en Babblare, och mycket mer som du kan kombinera Babblarna med. Har du inte tid så satsa på våra färdiga alternativ.

Tårta med Babblarna till barnkalaset

Vad vore ett Babblarna-kalas utan en god och fin Babblarna tårta? Vi ger dig möjligheten att designa din egen tårtbild med hjälp av oblat för att du ska kunna ge ditt barn den perfekta tårtan. Du kan välja en bild på Babblarna, en av Babblarna, eller kanske redigera ihop en bild på ditt barn och Babblarna tillsammans. Vi erbjuder både runda och fyrkantiga oblatbilder för egen design.
Vi vet av erfarenhet att en del personer gillar att förbereda sina tårtor helt själva. Därför har vi ett stort sortiment av tårtprodukter, både ätbara och icke ätbara. Vi har sockerpasta och marsipan ifall att du vill modellera Babblarna till ditt barn. Vi har tårtljus i olika färger, cake pops och mycket mer för att du ska kunna fixa den tårtan du vill att ditt barn ska ha på kalaset.

Färdiga kalaspaket

På Barnkalaset.se finns det även färdiga kalaspaket med Babblarna för dig som inte har så mycket tid att planera och välja bland utbudet. Det är ett smidigt och effektivt sätt att skapa ett Babblarna-kalas om du köper sakerna i paketformat från oss. Vi har två olika typer av färdiga kalaspaket med Babblarna och de finns båda två för kalas för 8 gäster och kalas för 16 gäster.
Det lilla kalaspaketet kallas Kalaspaket Standard och det innehåller duk, muggar, servetter, tallrikar och ballonger i blått, rött och limegrönt. Det större kalaspaketet kallas Kalaspaket Deluxe och innehåller samma saker som i standardpaketet, plus två girlanger, sugrör och serpentiner ifall du vill göra kalaset extra festligt. Dessa färdiga kalaspaket är perfekta för dig som vill ha något snabbt och enkelt, samtidigt som det ändå har ett färdigt tema.

Godisbuffé i Babblarnas stil

Efter att barnen har njutit av mat och tårta, och det är dags för att leka och ha lite kul, varför inte duka upp en härlig godisbuffé. Vi på Barnkalaset.se har alla tillbehör du behöver för detta. I vårt sortiment hittar du plastskålar och plastskopor så att du inte behöver oroa dig för att något ska gå i sönder eller någon ska skada sig. Du har även ett stort urval av godispåsar för barnen att lägga godiset i.
För att göra en godisbuffé i Babblarnas stil kan du köpa godis i Babblarnas färger och sortera vardera färgen i olika skålar, med matchande skopa. Du kan sätta etiketter på plastskålarna med Babblarnas namn. Häng en ballong i rätt färg över varje skål så ser barnen direkt var favoritfärgen är. Låt barnen mysa med en film om Babblarna när de äter godiset, eller läs högt för dem ur en bok om Babblarna.

Som avslutning på kalaset

Du vill självklart ha en riktigt bra avslutning på barnkalaset. Ett tips är att ge något som de små gästerna kan ta med hem och här på Barnkalaset.se finns det mängder att välja på. Hos oss kan du köpa helium till ballonger, så du kan ge barnen varsin Babblarna-ballong att ta med sig hem. Fyll lite godis i påsar med Babblarfärger som barnen får välja utifrån vilken Babblare som är favorit.

Vi har allt du behöver till barnkalaset

Vi på Barnkalaset.se kan vara med dig från början till slut i din kalasplanering. Vi har allt du behöver för att kunna fixa ett kalas med Babblarna som barnen sent kommer att glömma. Här finns allt från inbjudningskorten till dekorationerna för ett roligt kalas. Med Babblarna är det svårt att misslyckas och med resten av vårt utbud att komplettera med kan det bara bli lyckat!

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här