• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Babblarna

Babblarna barnkalas

Som småbarnsförälder har du säkert stött på Babblarna flera gånger och vet att barnen bara älskar dessa färgglada figurer! Så varför inte bjuda in till ett barnkalas med Babblarna? Här hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att ordna ett barnkalas med Babblarna-tema för ditt barn. Satsa på dekorationer, dukning och inbjudningskort med Babblarna för ett riktigt lyckat kalas. Allt detta och mycket mer hittar du hos oss på Barnkalaset.se!

Hur kan man duka på ett kalas med med Babblarna?

Få saker underlättar ett barnkalas så mycket som engångsartiklar. Du behöver inte oroa dig över att någonting ska gå sönder och du slipper även diska efteråt. I vårt sortiment av Babblarna-saker hittar du till exempel papptallrikar, muggar, servetter och sugrör med fina motiv av Babblarna. På så vis kan du duka till barnen med Babba, Bobbo, Bibbi, Dadda, Doddo och Diddi och alla får därmed ha med sin favoritbabblare.

Dukning och dekoration går hand i hand och självklart har vi matchande dekorationer med Babblarna till ditt barns Babblarna-kalas. Vi har vimpelgirlanger med Babblarna-motiv, ballonger och en mängd andra dekorationer i matchande färger. Har ditt barn en favorit bland Babblarna? Då kan du matcha med dekorationer i just den Babblarens färg.

Vill du göra det enkelt för dig? Välj ett av våra färdiga kalaspaket med Babblarna. Dessa färdiga kalaspaket är perfekta för dig som vill fixa ett temakalas snabbt och enkelt.Komplettera gärna med inbjudningskort, kalaspåsar och andra roliga Babblarna-prylar!

Vad kan man baka till kalaset med Babblarna?

Vad vore ett Babblarna-kalas utan en god och fin Babblarna tårta? Med våra tårtbilder och tårtdekorationer kan du fixa födelsedagstårtan helt på egen hand!

Vi vet av erfarenhet att en del personer gillar att förbereda sina tårtor helt själva. Därför har vi ett stort sortiment av tårtprodukter, både ätbara och icke ätbara. Vi har sockerpasta och marsipan ifall att du vill modellera Babblarna till ditt barn. Vi har tårtljus i olika färger, cake pops pinnar och mycket mer för att du ska kunna fixa den tårtan du vill att ditt barn ska ha på kalaset.

Vad kan man ha för lekar och aktiviteter på kalaset med Babblarna?

Efter att barnen har njutit av mat och tårta, och det är dags för att leka och ha lite kul, varför inte duka upp en härlig godisbuffé. Vi på Barnkalaset.se har allt du behöver för detta. I vårt sortiment hittar du bland annat roliga godisställ och snacksboxar. Du hittar även ett stort urval av godispåsar att lägga godiset i.

För att göra en godisbuffé i Babblarnas stil kan du köpa godis i Babblarnas färger och sortera vardera färgen i olika skålar. Sätt sedan etiketter på plastskålarna med Babblarnas namn. Häng en ballong i rätt färg över varje skål så ser barnen direkt var favoritfärgen är. Låt barnen mysa med en film om Babblarna när de äter godiset, eller läs högt för dem ur en bok om Babblarna.

Hur får man en fin avslutning på barnkalaset med Babblarna?

Självklart vill du ha en riktigt bra avslutning på barnkalaset. Ett tips är att ge något som de små gästerna kan ta med hem och här på Barnkalaset.se finns det mängder att välja på. Hos oss kan du köpa helium till ballonger, så du kan ge barnen varsin Babblarna-ballong att ta med sig hem. Du kan också fylla påsar i olika Babblarfärger med lite godis. Låt sedan barnen välja påse utifrån vilken Babblare som är favorit.

Välkommen att ta en titt bland våra Babblarna-produkter och låt dig inspireras till ett skojigt och färgglatt kalas!

207 produkter

Babblarna - Pappmuggar 8-pack
Discount

Babblarna - Pappmuggar 8-pack

29,00 kr
49,00 kr
Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Grön

Partybox - Grön

9,00 kr
Trolli Miniburgare

Trolli Miniburgare

5,00 kr

Du har sett 36 av 207 produkter