• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Bing barnkalas

På jakt efter ett roligt tema till barnkalaset? Här hittar du det mesta du kan tänkas behöva till ett kalas med Bing-tema. Här finns allt från praktiska engångsartiklar till festliga dekorationer som passar perfekt till Bing-kalaset!

Hur kan man duka till Bing-kalaset?

Tallrikar, muggar och servetter med Bing-motiv känns som ett självklart val till Bing-kalaset. Kanske även en Bing Duk? Komplettera gärna med randiga sugrör i svart eller gult för att förvandla även den tråkigaste dryck till något festligt! Det bästa av allt? Alla dessa praktiska engångsartiklar hittar du här hos oss på Barnkalaset.se.

Vad kan man ha för dekorationer på Bing-kalaset?

Vad sägs om flaggirlanger och hängande dekorationer med motiv av Bing? Det kommer att bli jättefint, vi lovar! För att inte tala om hur fint det blir om du kompletterar med ett gäng gula och svarta ballonger. Och du? Bing-tårtan fixar du snabbt och enkelt med en fin tårtbild.

Vem är Bing?

Bing är en animerad serie riktad till barn mellan 3 och 6 år. Serien baseras på den söta svarta kaninen från böckerna av författaren Ted Dewan.

Bing är en svart liten kanin på 4 år, som i varje avsnitt stöter på nya utmaningar som inledningsvis verkar enkla, men som snart visar sig vara mer problematiska än förväntat för en liten kanin med lite erfarenhet. Tack vare tålamod, kreativitet, intuition och framför allt med hjälp av den kloka marionetten Flop klarar Bing av alla utmaningar och kan dra lärdom av sina erfarenheter.