• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Cat Party - Kalastema med söta katter

Vem älskar inte gulliga katter? Skapa ett oförglömligt och mysigt kattkalas med hjälp av våra fina kalastillbehör. Vi har allt från tallrikar, muggar och servetter till snygga dekorationer, godis och roliga baktillbehör. De mest framstående färgerna i detta temat är mintgrön och rosa.

Vad är ett Cat Party?

Här hos oss på Barnkalaset.se är Cat Party ett festligt kalastema med gulliga katter. Det perfekta temat för födelsedagsbarnet som älskar katter helt enkelt!

Hur kan man duka och dekorera på ett Cat Party?

Att duka med engångstallrikar, muggar och servetter med motiv av gulliga katter är för oss en självklarhet på kattkalaset! Och vet du vad? Här hos oss på Barnkalaset.se har du flera olika motiv att välja mellan! Vilken blir din favorit?

Dekorera med söta girlanger och hängande dekorationer med katter, komplettera med serpentiner, konfetti, ballonger och andra festliga dekorationer i matchande färger! Och du? Glöm inte att ta en titt på våra kattballonger! Hos oss hittar du t.ex folieballonger med kattmotiv och läckra ballongpelare som föreställer katter. Perfekta ballonger till kattkalaset med andra ord!

162 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Svart

Partybox - Svart

9,00 kr

Du har sett 36 av 162 produkter