• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Dog Party - Kalastema med söta hundar

Välkommen till Dog Party - det perfekta kalaset för barn (och vuxna) som inte kan få nog av hundar! Här hittar du ett stort urval av roliga kalasartiklar med hundmotiv. Vi har allt från praktiska engångsartiklar till festliga dekorationer med motiv av hundar.

Vad är ett Dog Party?

Hos oss på Barnkalaset.se är Dog Party ett roligt kalastema med söta hundar. Med andra ord: ett perfekt kalastema för den som älskar hundar!

Hur kan man dekorera på ett Dog Party?

Dekorera med festliga hundar! Här hos oss hittar du bland annat girlanger och bordsdekorationer med motiv av söta hundar. För att inte tala om våra häftiga hundballonger! Vi har både folieballonger och ballongpelare som föreställer hundar.

Hur kan man duka på ett Dog Party?

Tallrikar, muggar och servetter med motiv av söta hundar är ett måste på hundkalaset! Kanske vill du även ha en färgglad duk med hundar? Komplettera gärna med matchande sugrör för att skapa ännu lite festligare stämning. Sist men inte minst kan du dekorera bordet med små gulliga hundar. Använd gärna barnens gosedjur och leksaker eller klicka hem några av våra fina bordsdekorationer.

Tips! Testa att använda en av våra girlanger med hundar som bordsdekoration.

135 produkter

Du har sett 36 av 135 produkter