• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Fortnite - Battle Royal kalastema

Är ditt barn också ett stort fan av Fortnite Battle Royal? Då är det här det perfekta kalastemat för dig! Här hittar du allt från tallrikar, muggar och servetter till ballonger och andra festliga dekorationer med Fortnite.

Vad är Fortnite Battle Royal?

Fortnite Battle Royal är ett gratis onlinespel där upp till 100 spelare kan möta varandra. Battle Royale är en populär spelgenre, som blivit känt i spel som Fortnite och PUBG.

Battle Royale innebär att ett stort antal spelare, allt från dussintals till hundratals, börjar med minimal utrustning och ska sedan eliminera alla andra motståndare samtidigt som man undviker att hamna utanför ett minskande "säkert område". Vinnaren är den sista spelaren eller laget som överlever. Namnet på genren är hämtat från den 2000 japanska filmen Battle Royale, som innehåller ett liknande "last-man-standing"-tävling i en krympande spelzon.

Hur fixar man ett coolt Fortnite Kalas?

Bjud in till en riktigt spelkväll med tema Fortnite! Skapa rätt stämning på kalaset med våra häftiga dekorationer och dukningstillbehör. Bjud på mat, godis och snacks inspirerat från spelet och… sist men inte minst: låt barnen spela! Vill du få dem att slita sig från spelandet? Låt en pinata stå för underhållningen för en stund!

164 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Svart

Partybox - Svart

9,00 kr
Serpentiner - Svart

Serpentiner - Svart

19,00 kr

Du har sett 36 av 164 produkter