• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Gabby's Dollhouse kalas

Ett Gabby's Dollhouse-kalas är ett roligt och färgglatt tema som passar perfekt för barnkalas. Temat är inspirerat av den populära barnserien Gabby's Dollhouse och ger barnen möjlighet att leka med sina favoritdockor på ett kreativt sätt.

Gabby's Dollhouse är en amerikansk TV-serie för förskolebarn som skapades av Traci Paige Johnson och Jennifer Twomey för Netflix. Serien handlar om Gabby och hennes kattvänner som går på äventyr inuti hennes dockhus. Serien är en blandning av live-action, datoranimering och interaktivitet. Med Gabby's Dollhouse kan barnen skapa sina egna äventyr och uppleva fantastiska historier med sina favoritdockor.

Vad är ett Gabby's Dollhouse-kalas?

Ett Gabby's Dollhouse-kalas är ett kalas med tema från den populära barnserien Gabby's Dollhouse. Det är ett roligt och färgglatt tema som passar perfekt för barnkalas.

Vilka dekorationer passar till ett Gabby's Dollhouse-kalas?

För att skapa en autentisk Gabby's Dollhouse-upplevelse kan du dekorera med rosa och lila ballonger, bordsdukar och tallrikar med motiv från Gabby's Dollhouse. Du kan också använda Gabby's Dollhouse-servetter och hänga upp Gabby's Dollhouse-flaggor.

Vilka aktiviteter kan man ha på ett Gabby's Dollhouse-kalas?

Det finns många roliga aktiviteter som passar till ett Gabby's Dollhouse-kalas. Du kan ha en skattjakt där barnen letar efter leksaker, eller en ansiktsmålning där barnen kan bli en av karaktärerna från serien. Du kan också ha en dansstund där barnen dansar till musik från serien.

165 produkter

Adventskalender - Gabby's Dollhouse
Discount

Adventskalender - Gabby's Dollhouse

299,00 kr
499,00 kr

Du har sett 36 av 165 produkter