• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

LOL Surprise barnkalastema

Skapa ett riktigt drömkalas med LOL Surprise! Här hittar du massor av kalasartiklar med LOL Surprise-motiv. Vi har allt från praktiska engångsartiklar till festliga dekorationer, roliga baktillbehör och godis som passar perfekt till LOL Surprise kalaset.

Hur fixar man ett minnesvärt LOL Surprise kalas?

Skapa en festlig stämning på LOL Surprise-kalaset med rätt dekorationer och dukningstillbehör. Ett tips är att kombinera kalasartiklar med motiv från LOL Surprise med kalasartiklar i rosa och lila. Du kan t.ex göra fina ballongbuketter med rosa och lila ballonger + en folieballong med LOL Surprise. Att kombinera LOL Surprise girlanger med glittrande flaggirlanger i rosa är också väldigt fint.

När det kommer till dukningen hade vi valt att gått all in med duk, tallrikar, muggar och sugrör med motiv från LOL Surprise. Dekorera bordet med rosa diamantkonfetti och eventuellt lite rosa och lila serpentiner.

Tips! Tårta till LOL Surprise kalaset fixar du snabbt och enkelt med våra fina tårtbilder

Vad är LOL Surprise?

LOL surprise är små dockor som är populära att samla på. (LOL är en förkortning för “Little Outrageous Littles”) Dockorna är ca 7 cm stora och inpackade I sju lager av papper när du köper dom. Det har blivit en stor sak att visa på YouTube när man öppnar förpackningen. Det finns 45 olika LOL dockor att samla på och du vet inte vilken du köpt förrän du öppnat förpackningen.

136 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Serpentiner - Lila

Serpentiner - Lila

19,00 kr

Du har sett 36 av 136 produkter