• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Musse & Helium

Musse & Helium kalas

Upptäck äventyret med Musse och Helium på ditt nästa barnkalas! Dessa förtjusande möss, skapade av den begåvade svenska författaren Camilla Brinck, har inspirerat barn över hela landet med sina djärva äventyr och mysiga mysterier.

Hos Barnkalaset.se finner du allt som behövs för att fira med ett mysigt kalas. Vår exklusiva kollektion av Musse & Helium-festtillbehör inkluderar allt från livfulla tallrikar och muggar till matchande servetter, popcornbägare och sugrör. Varje produkt är noggrant designad för att återspegla känslan av Musse och Heliums magiska värld.

Skoja till kalaset med roliga lekar och små presenter till gästerna. För födelsedagsbarnet rekommenderar vi våra Ravensburger pussel med Musse & Helium-teman, perfekta för att underhålla och utmana.

Från bokhyllan till ett fantastiskt barnkalas! Musse & Helium har blivit en del av många barns liv. Genom varje bok och nu tillhörande kalastillbehör öppnas dörrarna till en värld fylld av lärande, vänskap och mod.

Låt fantasin flöda när du dekorerar ditt Musse & Helium-kalas. Vi rekommenderar att du kombinerar våra Musse & Helium-produkter med färgglada ballonger och tillbehör i nyanser av lila, gult och orange. Det skapar en festlig atmosfär som direkt för tankarna till Musse och Heliums färgstarka äventyr.

251 produkter

Partybox - Gul

Partybox - Gul

9,00 kr
Musse & Helium Yatzy
Nyhet

Musse & Helium Yatzy

149,00 kr
Musse & Helium Bingo
Nyhet

Musse & Helium Bingo

149,00 kr
Musse & Helium Memory
Nyhet

Musse & Helium Memory

179,00 kr
Serpentiner - Lila

Serpentiner - Lila

19,00 kr
Serpentiner - Gul

Serpentiner - Gul

19,00 kr

Du har sett 36 av 251 produkter