• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Sjöjungfru - Mermaid

Sjöjungfru - Mermaid Barnkalastema

Gör dig redo för Mermaid party! Börjar det bli dags att dekorera och duka upp med fina kalasartiklar med sjöjungfru-motiv? Goda nyheter! Här hittar du allt du behöver för att ordna ett fantastiskt sjöjungfru-kalas!

Hur kan man duka till kalaset med sjöjungfrutema?

Till kalaset med sjöjungfru-tema rekommenderar vi engångsartiklar med motiv av sjöjungfrur eller kalasartiklar formade som snäckor. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du flera olika alternativ att välja mellan. Självklart kan du även kombinera kalasartiklar från våra olika kollektioner. Du kan t.ex välja tallrikar med sjöjungfru-motiv och muggar med snäckor. Det är helt och hållet upp till dig!

Vilka dekorationer ska man välja till sjöjungfrukalaset?

Välj gärna dekorationer som drar tankar till livet i havet. Tänk snäckor, maneter och sjöhästar! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du bland annat ballonger, girlanger och hängande dekorationer som passar perfekt till sjöjungfrukalaset.

Vad kan man baka till sjöjungfrukalaset?

Med våra roliga bakartiklar är det enkelt att baka något gott till sjöjungfrukalaset. Vill du att det du serverar matchar temat? Inga problem! En sjöjungfru-tårta fixar du snabbt och enkelt med våra fina tårtbilder! Vill du hellre servera läckra cupcakes? Då rekommenderar vi att du tar en titt på våra muffinsformar, strössel och sockerdekorationer.

194 produkter

U53933-2

Skimrande bordsduk

99,00 kr
Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Squeeze Narwhal

Squeeze Narwhal

29,00 kr
PGL17

Narwhal - Girlang

39,00 kr

Du har sett 36 av 194 produkter