• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Super Mario Bros kalas

Fira födelsedagen med Super Mario och Luigi! Du har väl inte missat att detvå rörmokarna har fått sitt eget kalastema, i härligt klara färger precis som i Nintendos spel New super Mario Bros? Kalastillbehören till ditt Super Mario Bros kalas hittar du med andra ord här hos oss på Barnkalaset.se. Here we go!

Hur skapar man ett fartfyllt Super Mario kalas?

Kalasprylar med motiv av Super Mario är en bra början när du vill bjuda in till ett fartfyllt Super Mario kalas. Här hos oss på Barnkalaset.se kan du välja och vraka bland massor av roliga kalastillbehör med motiv av Super Mario. Vi har allt från praktiska dukningstillbehör till roliga dekorationer.

Vad ger man i present till barnet som inte kan få nog av Super Mario?

Tja.. vad sägs om någon av våra roliga Super Mario prylar? Här hos oss hittar du bland annat pussel och LEGO från Super Mario.

Vad kan man lägga i kalaspåsen på Super Mario kalaset?

Godis är ett givet inslag i de allra flesta kalaspåsar. Men varför inte passa på att överraska barnen med en rolig liten leksak? Vi har bland annat ett urval av knappar, kylskåpsmagneter och andra små prylar från Super Mario som passar perfekt i kalaspåsen. Självklart har vi även godis!

166 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Serpentiner - Röd

Serpentiner - Röd

19,00 kr

Du har sett 36 av 166 produkter