• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Kalasdekorationer

Kalasdekorationer som sprider glädje och färg

Kalasdekorationer är det som krävs för att sätta färg, prägel och glädje på festen. Ge ditt barn en oförglömlig födelsedag med ett kalas med snygga och roliga dekorationer. Här hittar du serpentiner, konfetti, honeycombs, uppblåsbara dekorationer och mycket mer som sätter färg på kalaset. Vi har kalasdekorationer som passar alla olika kalasteman och om du inte redan hittat ett tema kan du leta inspiration hos oss!

Gör kalaset unikt med fina dekorationer

Du kan dekorera redan vid ytterdörren med en dörrdekoration så att gästerna vet att de kommit rätt. Med vårt utbud behöver ett kalas aldrig se tråkigt ut, vi har fina kalasdekorationer för alla tillfällen. Oavsett om ditt barn precis lärt sig gå eller är lite äldre har vi dekorationerna för att göra kalaset minnesvärt. Vi har girlanger, vimplar och pom poms i allsköns färger och utförande, det är bara att välja och vraka.
Eftersom vårt utbud är stort kan du själv vara kreativ i din planering. Dessutom slipper du stressa runt i olika butiker för att hitta det du behöver, hos oss finns allt på en och samma plats och du kan dessutom nå oss hemifrån. Antingen kan du sitta själv och planera ett överraskningskalas för ditt barn, eller så kan ni tillsammans planera som en mysig stund ihop.

Ha ett kalas med tydligt tema

Många väljer att ha ett speciellt tema när de planerar ett kalas. Det kan vara antingen ett färgtema eller ett tema med någon populär filmkaraktär eller något annat som passar just dig och ditt barn. Vi gör det enkelt för dig att ordna ett kalas med ett tema, hos oss hittar du allt från inbjudningskort till dekorationer eller varför inte tårtfigurer och andra tillbehör till bakandet.
Ett kalastema gör ett kalas speciellt och du kan till och med låta barnen klä ut sig i enlighet med temat, för vad är roligare än en maskerad? Varför inte ha ett strandtema med uppblåsbara palmer, färgglada girlanger och kanske ett gäng pirater. Andra förslag är ett prinsesstema, biltema eller djungeltema. Vi har allt du behöver för att skapa ett underbart och minnesvärt födelsedagskalas till ditt barn som hen sent kommer att glömma.

Många olika typer av dekoration till kalaset

Det finns en uppsjö av olika dekorationer och därför har vi delat in våra i olika underkategorier, så att du enkelt kan hitta det du söker. Till exempel har vi en hel kategori tillägnad serpentiner där du hittar serpentiner i en mängd olika färger. Det finns enfärgade serpentiner, multifärgade serpentiner, metallic serpentiner och de finns alla i flera olika färger så att du verkligen kan få de serpentiner du vill ha.
Serpentiner är en tidlös klassiker och vi är relativt säkra på att vi kan stoltsera med ett av Sveriges största utbud. Vi vill ge dig möjligheten att planera det perfekta kalaset för ditt barn, för de fyller ju bara år en gång om året, vilket är en lång väntan för ett barn. Ge dem och deras vänner en oförglömlig upplevelse med ett fint dekorerat kalas som passar dem som handen i handsken.

Dekorationer från golv till tak

Förutom serpentiner har vi en mängd andra dekorationer som gör kalaset perfekt. Varför inte matcha serpentinerna med lite härlig konfetti till exempel? Vi har konfetti i en massa olika färger, former och teman för dig att välja mellan. Vi har exempelvis konfetti med teman från populära filmkaraktärer om du tänker dig ett tema i den stilen. Vårt stora utbud av färgsprakande kalasdekorationer ger dig lika stora möjligheter att välja och vraka.
Här på Barnkalaset.se hittar du även andra dekorationer såsom väggdekorationer och dörrdekorationer. Våra dekorationer gör allt möjligt för dig som partyplanerare. Du kan till exempel pryda väggen och dörren med coola figurer eller piratflaggor som passar perfekt med festens tema. Det är också kul för barnen att fotas tillsammans med sina favoritkaraktärer. Dina möjligheter är oändliga med vår hjälp och vi gör allt för att underlätta ditt kalasplanerande.

Inspireras till ett roligt tema

Vi har tidigare tagit upp några av fördelarna med att ha ett tema för kalaset och det finns en massa olika teman att välja mellan. Vi har valt att ha olika sorters produkter både enfärgade och med tema så att det blir enkelt för dig att välja. Med vårt utbud kan du enkelt ordna ett kalas i ett specifikt färgtema då våra enfärgade dekorationer finns i många olika färger.
Med hjälp av oss kan du ha ett grönt tema, ett lila tema eller varför inte ett blått tema? För att inte tala om ett enhörningstema, ett pirattema eller ett fotbollstema. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur kalaset ska bli, så varför inte slå på stort denna gång. Bara sätt dig ner och titta på alla våra kalasdekorationer, du kommer säkerligen hitta något som passar.

Matcha dina dekorationer med andra kalasartiklar

När du har valt ut ditt tema eller dina dekorationer kan du med fördel ta en titt på vårt övriga utbud. Vi har produkter för dukning i många olika varianter så att du kan matcha dukningen med dekorationerna. Vi har också flera olika typer av ballonger som du kan dekorera med, både med helium och vanliga, samt alla tillbehör som du kan tänkas behöva till ballongerna.
Med vårt utbud kan du också matcha inbjudningskort, godispåsar och partyhattar med dekorationerna. Vi har allt ifrån godis till piñatas som kommer skänka barnen stor glädje. Det finns kungakronor till födelsedagsbarnet eller varför inte pirathattar till alla gäster? Det bästa av allt är att du kan sitta hemma i lugn och ro och planera allt, och när du väl bestämt dig kan du enkelt klicka hem precis det du behöver.

Bakning som passar dekorationen

Som pricken över i:et kan du dessutom köpa baktillbehören hos Barnkalaset.se. Vi har bland annat tårtbilder, tårtdekorationer och tårtljus som matchar våra kalasdekorationer så att hela barnkalaset enkelt kan följa samma tema. Det är som nämnt bara din fantasi som sätter gränser. Tårtan är definitivt en del av dekorationen och vad vore ett piratkalas utan en pirattårta? Var kreativ och ge ditt barn en underbar födelsedag med hjälp av oss på Barnkalaset.se.

Allt du behöver för festen och mer därtill

Hos oss på Barnkalaset.se hittar du verkligen allt du behöver och kanske lite till. Vi har ett brett utbud för att vi vet att alla är olika och vi vill ha något som passar alla. Det är inte bara pirater och prinsessor som du hittar hos oss, utan du kan hitta något för varje individ. Orientera dig enkelt mellan de olika kategorierna och matcha precis som du vill med allt från kalasdekorationer till maskeradkläder.

529 produkter

Du har sett 36 av 529 produkter