• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Paw Patrol - Tatueringar 12-pack
Paw Patrol - Tatueringar 12-pack

Paw Patrol - Tatueringar 12-pack

Art nr:GF370100
29,00 kr

Lager:30+ st

  • Frakt 49 kr - Gratis över 500 kr
  • Betala med Klarna
  • Leveranstid 1-3 dagar

Beskrivning

Ge barnen en extra dos av skoj och äventyr med Paw Patrol-tatueringarna! Dessa tatueringar är perfekta för alla Paw Patrol-fans och kommer att sprida leenden och glädje under kalas och lekstunder.

Detta paket innehåller 12 färgglada tatueringar med motiv av de modiga Paw Patrol-valparna och deras ikoniska logotyp. Barnen kommer att älska att pryda sina armar, händer eller andra valfria ställen med sina favoritkaraktärer.

Tatueringarna är enkla att applicera och tar bara några sekunder att få på plats. Med hjälp av vatten appliceras de enkelt på huden och ger ett hållbart och färgstarkt resultat. Dessutom är de enkla att ta bort när leken är över genom att helt enkelt gnugga bort dem med tvål och vatten.

Dessa Paw Patrol-tatueringar är inte bara roliga att ha på sig, de kan också vara en del av lekar och berättelser. Låt barnen skapa egna äventyr med sina favoritvalpar och låt deras fantasi flöda fritt.

Lägg till en extra touch av Paw Patrol-magi på kalaset eller ge bort tatueringarna som små gåvor eller priser. De kommer definitivt att bli uppskattade av alla Paw Patrol-entusiaster.

Skapa ett spännande och minnesvärt kalas med Paw Patrol-tatueringarna och se barnens ansikten lysa upp av glädje och entusiasm. Ge dem möjligheten att bli en del av Paw Patrol-teamet och uppleva äventyren tillsammans med sina favoritvalpar.

Detaljer