• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Ryggsäck Stitch Barnstorlek
Ryggsäck Stitch Barnstorlek
Ryggsäck Stitch Barnstorlek

Ryggsäck Stitch Barnstorlek

Art nr:2100004751
199,00 kr

Lager:19 st

  • Frakt 49 kr - Gratis över 500 kr
  • Betala med Klarna
  • Leveranstid 1-3 dagar

Beskrivning

Behöver din lilla äventyrare en ryggsäck som tar dem till en värld full av roliga och busiga äventyr? Då är denna ryggsäck med Stitch-tema det perfekta valet! 🌴🚀

🔹 Unika Stitch-designen: Denna ryggsäck har en charmig design med det älskade karaktären Stitch. Din lilla Disney-entusiast kommer att älska att visa upp sin ryggsäck!

🔹 Rymmer allt ditt barn behöver: Med tillräckligt med utrymme för böcker, lunchlådor, vattenflaskor och andra nödvändigheter är denna ryggsäck perfekt för skolan, utflykter eller resor. Din lilla äventyrare är redo för alla sina äventyr med Stitch!

🔹 Bekväm och hållbar: Tillverkad av slitstarkt material och med justerbara axelremmar, erbjuder denna ryggsäck både komfort och hållbarhet. Den är utformad för att följa med ditt barn på alla sina äventyr.

🔹 Perfekt för fans av Stitch: Om ditt barn älskar karaktären Stitch kommer de att älska att ha denna ryggsäck. Den är den ultimata accessoaren för alla unga fans av Disney och äventyr.

Låt ditt barn utforska en värld av äventyr med denna fantastiska Stitch-ryggsäck! 🌴🚀 Ge dem möjligheten att bära med sig sin favoritkaraktär och uppleva spänningen och magin varje dag!

🔥 Ta din lilla äventyrare till en värld full av roliga och busiga äventyr med Stitch! 🔥

Storlek: 25 x 31 x 10 cm

Detaljer