• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Minecraft - Kalaspaket 8-24 personer
Minecraft - Kalaspaket 8-24 personer

Minecraft - Kalaspaket 8-24 personer

Art nr:KP-271

Antal personer

199,00 kr

Lager:I lager

  • Frakt 49 kr - Gratis över 500 kr
  • Betala med Klarna
  • Leveranstid 1-3 dagar

Beskrivning

Detta färdiga kalaspaket i Minecraft-tema inkluderar tallrikar (23 cm), pappmuggar (200 ml) och servetter (33 x 33 cm) för 8, 16 eller 24 personer, utöver det så ingår 10 st. ljusgröna och 10 st. mörkgröna ballonger samt en mörkgrön bordsduk av plast (137 x 274 cm). I paketet för 24 gäster så ingår 2 st. bordsdukar.

Komplettera gärna med kalaspåsar eller partyboxar, godis, leksaker, dekorationer och spännande baktillbehör.

Förvandla ditt barns kalas till en oförglömlig Minecraft-upplevelse med vårt Minecraft-kalaspaket! Det här kalaspaketet är perfekt för alla unga Minecraft-fans som älskar att bygga, utforska och skapa magiska äventyr.

Vi förstår vikten av att ha enkla och bekväma förberedelser inför kalaset. Därför har vi skapat detta Minecraft-kalaspaket för att göra det smidigt för dig som förälder. Du får allt du behöver i ett praktiskt paket, vilket sparar tid och gör det enkelt att organisera och genomföra ett fantastiskt kalas.

Ge ditt barn den ultimata Minecraft-upplevelsen med vårt Minecraft-kalaspaket. Skapa ett minnesvärt kalas fullt av kreativitet, äventyr och gemenskap. Beställ ditt Minecraft-kalaspaket idag och gör ditt barns kalas till en succé!

Detaljer