• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Minecraft

Minecraft kalas

Du behöver inte hacka och spade för att hitta produkterna till det perfekta kalaset med Minecraft. Här hittar du allt du kan tänka dig behöva till Minecraftkalaset. Vi har samlat på oss dukningsartiklar och dekorationer med Minecraft-motiv men även mycket annat som passar i samma färger.

Vad är Minecraft?

Minecraft är ett mycket enkelt men samtidigt komplicerat spel, där du har möjlighet att bygga allt som din kreativitet tillåter. Zombies och Creepers lägger till lite extra spänning till spelet genom att attackera din karaktär. Dessa monster har blivit så populära att de är Minecrafts ansikte utåt. Det mest anmärkningsvärda är att spelet har grafik med låg upplösning.

Vad kan man baka till Minecraft kalaset?

Vad sägs om en häftigt Creeper tårta? Eller Zombie cupcakes? Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du ett stort urval av roliga bakprylar som passar perfekt när det är dags att baka till kalaset. Vi har bland annat sockerpasta i flera olika färger - perfekt för att dekorera tårtor och skapa egna ätbara dekorationer. Vi har också muffinsformar, tårtljus och mycket mycket mer.

206 produkter

Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Svart

Partybox - Svart

9,00 kr
Partybox - Grön

Partybox - Grön

9,00 kr
Byggklossar Slime

Byggklossar Slime

19,00 kr

Du har sett 36 av 206 produkter