• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Prinsessor

Prinsessor kalas - Disney Prinsessor barnkalas

Drömmer ditt barn om ett riktigt prinsesskalas? Nu har du chansen att överraska med ett kalas med Snövit, Askungen, Belle och de andra prinsessorna. Här hittar du allt du behöver för ett komplett prinsesskalas. Här finns tallrikar, muggar, ballonger, kalaspåsar och mycket mer!

Hur skapar man ett sagolikt prinsesskalas?

Börja med att bestämma om kalaset skall kretsa runt Disneys prinsessor eller prinsessor i allmänhet - låt gärna födelsedagsbarnet vara med och bestämma! Ta sedan ett titt på alla våra fina kalasartiklar med prinsessor. Här hos oss finns kalasartiklar som passar både till kalas med Disneyprinsessor och prinsessor i allmänhet.

På kalasdagen är det dags att förbereda kalasrummet! Vi tycker att det är enklast att börja med dukningen. Täck bordet med en passande engångsduk och duka sedan bordet med tallrikar, muggar och servetter från det tema du har valt. Dekorera gärna bordet med serpentiner i färger som matchar temat. När bordet är dukat brukar vi sätta igång med ballongerna! Här hos oss kan du välja och vraka bland ett stort urval ballonger. Vi har allt från vanliga latexballonger till folieballonger och ballonger med prinsessmotiv. Ska du blåsa upp många ballonger? Då kan det vara bra att investera i en ballongpump!

Vad kan man baka till prinsesskalaset?

Tja.. vad sägs om en prinsesstårta? Har du valt tema Disney Prinsessor fixar du en passande tårta snabbt och enkelt med vår fina tårtbild. Tänker du dig snarare ett kalas med prinsessor i allmänhet? Ta en titt på våra Cake Toppers med prinsesskronor. Är du kreativ och duktig på att baka kan du säkert fixa till en riktigt fin prinsesstårta med hjälp av vår bakform barbietårta med en tårtdekoration docka.

140 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr

Du har sett 36 av 140 produkter