• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Spiderman Barnkalas | Spiderman Kalas

Bjud in till kalas med populära Spiderman (spindelmannen)! Här hittar du ett stort urval av dekorationer och dukningstillbehör med motiv av Spiderman. Vi har allt från praktiska engångsartiklar till festliga dekorationer som passar perfekt till Spidermankalaset.

Hur skapar man det ultimata kalaset för barnet som är tokig i Spiderman?

Börja med att duka bordet med tallrikar, muggar och servetter med motiv av Spiderman. Komplettera gärna med festlig konfetti och serpentiner på bordet. Du kan också använda barnens Spidermanfigurer som bordsdekoration. Dekorera sedan kalasrummet med ballonger, girlanger och andra festliga dekorationer med Spiderman.

Vad kan man baka till Spidermankalaset?

När det kommer till bakning är det egentligen bara din egen fantasi och kreativitet som sätter gränserna. Vill du göra det enkelt för dig? Baka födelsedagsbarnets favorittårta och dekorera med en av våra häftiga tårtbilder eller toppa tårtan med en tårtfigur som föreställer Spiderman. Vill du hellre baka muffins? Ta då en titt på våra coola muffinsdekorationer.

Vad kan man ha för lekar på Spidermankalaset?

Det finns massor av roliga lekar du kan underhålla barnen med på Spidermankalaset. Vill du överraska barnen med en lek som är lite utöver det vanliga? Bygg upp en hinderbana av spindelnät (använd garn/rep). Eller varför inte en skattjakt där barnen ska följa spindelnätet (en tråd) för att hitta skatten?

160 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Serpentiner - Röd

Serpentiner - Röd

19,00 kr

Du har sett 36 av 160 produkter