Tårtdekorationer

Att baka har blivit väldigt populärt och det är lätt att förstå varför, det är ju så roligt! Allt som oftast bakar nu föräldrarna själva tårtan till barnkalaset, så även muffinssarna och kakorna och bullarna. Men hur och vad ska man dekorera bakverken med? Låt dig inspireras hos oss på Barnkalaset.se. Vi har allt du behöver för att dekorera tårt...

Att baka har blivit väldigt populärt och det är lätt att förstå varför, det är ju så roligt! Allt som oftast bakar nu föräldrarna själva tårtan till barnkalaset, så även muffinssarna och kakorna och bullarna. Men hur och vad ska man dekorera bakverken med? Låt dig inspireras hos oss på Barnkalaset.se. Vi har allt du behöver för att dekorera tårtan och våra baktillbehör är väl anpassade för barn och barnkalas.

Vad för slags tårta man vill ha och hur man vill dekorera den är väldigt individuellt. Alla har olika önskemål och smak och det finns inga rätt eller fel. Man får helt enkelt göra som man vill. Det viktigaste är att man själv är nöjd och framför allt att födelsedagsbarnet är nöjd! Vi har många produkter i vårt sortiment som underlättar vid bakningen och vid serveringen, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig som bakar. Hos oss hittar du allt från tårtformar till muffinsformar, tårtbilder och muffinsbilder, marsipan och sockerpasta i härliga färger, tårtdekorationer och fantastiska muffinsställ som passar till just din fest.

Något som blivit mycket populärt att använda för att dekorera tårtan är tårtbilder. Tårtbilder, eller oblat som de också kallas, är färdiga motiv som man lägger ovanpå tårtan. De är ätbara men ändrar inte smaken på tårtan. Hos oss hittar du ett stort urval av fina tårtbilder i många olika teman. Om ditt barn har valt ett tema till sitt kalas kanske du också vill matcha tårtan med temat eller vad sägs om en härlig tårta med de otroligt populära karaktärerna i Frost, de knasiga och tokiga minionerna, de söta och hjälpsamma hundarna i Paw Patrol eller de häftiga karaktärerna från Star Wars. Allt detta och många många fler härliga motiv finner du hos oss.

Nu finns även möjligheten att skapa en alldeles unik tårta med just den bild som du önskar ha på tårtan. Detta är ett väldigt roligt alternativ och passar inte bara barnkalas utan även dop, baby showers, studenten och andra tillställningar där man gärna bjuder på tårta. “Designa din egen tårtbild” går ut på att du själv väljer ett foto eller en bild som du vill ha på tårtan. Du kan även välja att lägga till en text, till exempel “grattis på födelsedagen”, “grattis till studenten” eller “grattis till körkortet”. Vi trycker sedan fotot och texten i ätbart bläck på en tårtbild av sugarpaste och vips har du en väldigt unik och speciell tårtdekoration.

Andra härliga tårtdekorationer som du även kan använda till att dekorera dina muffins med är klassikern strössel. Strössel är ju inte bara gott det är också väldigt fint, och med strössel piffar du lätt upp dina bakverk. Hos oss hittar du strössel i alla tänkbara färger och former samt även sockerkristaller och sockerpärlor. De allra flesta barn älskar godis, så en idé som är lätt att genomföra är att dekorera tårtan eller muffinssarna med smågodis och strössel. Vill man låta barnen hjälpa till med att dekorera så är detta något som är enkelt att göra. Det kräver inte mycket arbete eller tid och bakverken blir garanterat både fina och populära!

Dekorationsset i plast och tårtfigurer är också mycket populära tårtdekorationer. Tårtfigurerna ställer man bara på tårtan eller så har de en liten pigg så att man kan trycka ner dem i tårtan. Efter kalaset kan figurerna tvättas och torkas av och barnen kan leka med dem. Med hjälp av ett dekorationsset kan du förvandla tårtan till en fotbollsplan, för de fotbollsintresserade, eller varför inte Doras underbara värld.
Slutligen behöver man ju något fint att ställa tårtan eller muffinssarna på. Vi har flera fina tårtfat och härliga muffinsställningar som är perfekta att servera bakverken ifrån. Både faten och ställningarna är gjorda i antingen papp eller kartong och hos oss hittar du muffinsställningar som passar såväl barnkalaset som halloween-festen.

Vårt mål är att alla ska kunna baka och dekorera bakverk till barnkalaset oavsett om det är första gången man bakar eller om man har bakat i många år. Vår förhoppning är att ni finner både inspiration och allt ni behöver inför bakandet hos oss.

Läs mer
Visar 367 produkter