• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Ryggsäck Sonic the Hedgehog 3D Barnstorlek
Ryggsäck Sonic the Hedgehog 3D Barnstorlek
Ryggsäck Sonic the Hedgehog 3D Barnstorlek

Ryggsäck Sonic the Hedgehog 3D Barnstorlek

Art nr:2100004683
199,00 kr

Lager:30+ st

  • Frakt 49 kr - Gratis över 500 kr
  • Betala med Klarna
  • Leveranstid 1-3 dagar

Beskrivning

Behöver din lilla äventyrare en ryggsäck som tar dem till en värld full av fartfyllda äventyr? Då är denna 3D-ryggsäck med Sonic the Hedgehog-tema det perfekta valet! 🌀🦔

🔹 Unika Sonic the Hedgehog-designen: Denna ryggsäck har en cool 3D-design med den snabba och älskade karaktären Sonic. Din lilla spelentusiast kommer att älska att visa upp sin ryggsäck!

🔹 Rymmer allt ditt barn behöver: Med tillräckligt med utrymme för böcker, lunchlådor, vattenflaskor och andra nödvändigheter är denna ryggsäck perfekt för skolan, utflykter eller resor. Din lilla äventyrare är redo för alla sina fartfyllda äventyr med Sonic!

🔹 Bekväm och hållbar: Tillverkad av slitstarkt material och med justerbara axelremmar, erbjuder denna ryggsäck både komfort och hållbarhet. Den är utformad för att följa med ditt barn på alla sina äventyr.

🔹 Perfekt för fans av Sonic the Hedgehog: Om ditt barn älskar spelet Sonic the Hedgehog kommer de att älska att ha denna ryggsäck. Den är den ultimata accessoaren för alla unga fans av snabba spel och äventyr.

Låt ditt barn utforska en värld av fartfyllda äventyr med denna fantastiska Sonic the Hedgehog-ryggsäck! 🌀🦔 Ge dem möjligheten att bära med sig sin favoritkaraktär och uppleva spänningen och magin varje dag!

🔥 Ta din lilla äventyrare till en värld full av fartfyllda äventyr med Sonic! 🔥

Storlek: 25 x 31 x 10 cm

Detaljer