• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Unicorn - Enhörning

Unicorn Kalastema, Enhörning kalastema

Överraska vänner och familj med ett magiskt unicorn-party! Här kan du välja och vraka bland ett stort utbud av fina kalasprylar med motiv av magiska enhörningar. Vi har allt från engångsartiklar som tallrikar, muggar och servetter till festliga dekorationer och roliga baktillbehör som passar perfekt till enhörningskalaset.

Hur skapar man ett magiskt unicornkalas?

I vår värld är ett magiskt enhörningskalas fullt av glitter och härliga pastellfärger. Och magiska enhörningar så klart! Därför har vi fyllt vårt enhörningstema med just det! Här kan du bland annat välja bland flera olika tallrikar, muggar och servetter med motiv av enhörningar. Vi har också massor av snygga ballonger och dekorationer med enhörningar.

Vad kan man lägga i kalaspåsen på enhörningskalaset?

Godis och roliga små leksaker brukar vara uppskattade inslag i kalaspåsen. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du massor av godis och roliga små leksaker med motiv av enhörningar! Perfekt till kalaspåsen på enhörnings kalaset!

Vad kan man baka till Unicornkalaset?

Våra absoluta favoriter är enhörningstårta och enhörningscupcakes. Och vet du vad? Det behöver faktiskt inte vara så invecklat. Vill du göra det enkelt så bakar du helt enkelt födelsedagsbarnets favorittårta och dekorera med en av våra fina tårtbilder med enhörningar. Eller varför inte baka cupcakes och dekorera med frosting, strössel och snygga cake toppers? Vill du göra det lite mer avancerat? Testa att göra dina egna ätbara dekorationer av sockerpasta!

265 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr

Du har sett 36 av 265 produkter