• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Godis till barnkalaset

Inget barnkalas är komplett utan smaskiga tillbehör

För de mindre barnen är oftast fiskdammen en av barnkalasets absoluta höjdpunkter. Det är här kalaset avslutas med att de får ställa sig på kö och fiska upp varsin påse full med godis och kanske andra små presenter att ta med sig hem eller äta direkt på kalaset. Här hittar du godis till barnkalaset i olika, goda smaker och i roliga former som barnen definitivt kommer att uppskatta!

Du kan också använda godis när du ska dekorera kalaset. Sprid till exempel ut ett gäng guldmynt på bordet eller låt barnen gå på en spännande skattjakt. Du kan även göra en enklare bordsplacering med hjälp av PEZ-godis och placera en behållare för PEZ-tabletterna framför varje plats. Du kan hitta PEZ- figurer från bland annat Super Mario, Trolls och Disneyfilmen Frost hos oss. Här får barnen både godis och en leksak i ett!

Oavsett vilket tema du planerar till nästa barnkalas har vi något som kan förhöja både stämningen och smaken. Välj mellan klassiska tablettaskar, godis i form av mat, till exempel pizza eller sushi-bitar, eller smaskiga chokladägg där barnen även får en överraskning. Hos Barnkalaset.se hittar du även större förpackningar med mindre godispåsar, här får du till exempel ett kilo godis totalt och den perfekta blandningen av sött, segt och surt.

Vad ska du ha i godispåsen?

Att skicka med en liten godispåse hem med alla barn efter kalaset är ofta standard. Vill du ta ett kliv utanför boxen kan du hitta andra alternativ hos oss, till exempel en flaska fylld med godistabletter. En flaska kan komma med ett roligt tryck med barnens favoritkaraktärer och de finns i flera fina färger. Vattenflaskorna kan barnen sedan använda vid senare tillfällen när godiset är slut och det blir ett kul minne.

Inte alla barn har samma godissmak så en blandning utav olika smaker är oftast uppskattat. I vårt sortiment på Barnkalaset.se hittar du choklad, surt godis och olika fruktiga smaker - något som passar de allra flesta med andra ord. Att blanda olika sorters godis är också populärt. Fyll påsarna med olika klubbor, några remmar, tuggummin i olika smaker, godishalsband och choklad så kommer du att få toppbetyg av alla barn.

Klubbor, ett måste i godispåsen

Ingen godispåse är komplett utan klubbor. Klubbor är roliga och prassliga och räcker länge, så det är ett kalasgodis som är toppen på alla sätt och vis. De är också billiga och kan lätt köpas till när du handlar godis online, så du kan utan problem lägga i en eller två extra som kalasbesökaren kan ta med sig hem till eventuella syskon, eller spara till nästa lördag.

Det finns ett flertal olika typer av klubbor att välja mellan hos oss och du kan med fördel blanda flera goda smaker. Om du köper flera olika kan barnen också byta med varandra för att få sin favorit. Det finns också olika temaklubbor som det är smart att köpa om du har haft ett motsvarande tema på kalaset, eller om det finns något särskilt TV-program som är populärt i barngruppen just nu.

Godispengar

Godispengar är en typ av snask som alltid blir ett uppskattat inslag på alla barnkalas. De är inslagna i guldfärgad folie, med ett innanmäte av smaskig choklad, så att de både ser bra ut och smakar gott. För ett barn är det oftast mer uppskattat än att få riktiga pengar av samma valör, det är trots allt godis. Och vanliga pengar kan du som bekant inte äta. Vi har även guldmedaljer i sortimentet.

Godispengarna bjuder in till fascinerande lekar, kanske med pirattema. En bra och uppskattad idé är att anordna en skattjakt där barnen får leta efter en gömd piratskatt utifrån ett antal ledtrådar som är anpassade efter ålder. Köp en större mängd guldpengar och lägg i en snygg låda som du gömmer på ett bra ställe. Barnen kommer att älska det. Vinnaren av skattjakten kan också belönas med en fin chokladmedalj i guld.

Leksaker i godispåsen

Ett alternativ för att fylla ut godispåsen är att köpa någon form av leksak att lägga i påsen. Det är alltid kul att få en present oavsett hur liten den är. Vi säljer flera olika paket med temapresenter som passar alldeles utmärkt att ha som en del av till exempel fiskdammen. Det kan vara en piratring eller en studsboll, eller något helt annat. Oavsett vilket kommer barnen bli extra glada av det.

Det finns också flera olika typer av godis som inkluderar en leksak i någon form. Klubbor med tillhörande fläkt eller chokladägg med en överraskning i mitten i form av barnets favoritsuperhjälte eller annan karaktär. Eller varför inte den klassiska behållaren för PEZ-tabletter som är lika gångbar idag som någonsin förr? Klubbringar är också något som ökat i popularitet och som är en bra sak att lägga i påsen.

Olika typer av kalaspåsar

När du går på restaurang är det trevligare om den goda maten presenteras på ett fint sätt, och precis likadant är det med godis på ett barnkalas. Om du har ett temakalas går det i de flesta fall att köpa särskilda godispåsar utifrån samma tema. Annars går det att hitta påsar som ni antingen tycker är fina, eller har ett tryck med något barnen tycker är kul.

För den som inte vill köpa godis i lösvikt eller per stycke är ett alternativ att köpa en färdig godispåse med blandat innehåll. Även här finns det särskilda temapåsar med barnens favoriter, såsom till exempel Paw Patrol eller Super Mario. Det här är ett enkelt sätt att spara tid på. Du klickar enkelt hem färdigblandade påsar med godis och en liten leksak, som kommer hem till dig samtidigt som de andra kalasprylarna.

Höj stämningen med en piñata

Den ambitiöse föräldern gör en egen piñata av papier-maché och en ballong. Den ambitiöse men mer praktiska föräldern köper en färdig piñata. Oavsett om den är hemgjord eller inte så fylls den med godis och hängs upp i taket där barnen får slå sönder den och sen fånga så mycket godis de kan. Se dock till att godiset blir någorlunda rättvist fördelat när piñatan spruckit, så att inget barn blir utan.

Kan det bli för mycket godis?

Om du frågar barnen: nej. Om du frågar deras föräldrar: ja. Att köpa och ge bort en lagom mängd godis är alltid att rekommendera. Du vet inte om barnens föräldrar köpt eget lördagsgodis. De godispåsar vi säljer är anpassade i storlek efter hur mycket vi vet brukar vara lagom att ge bort. Så om du köper påsar av oss kan du vara säker på att det varken blir för mycket eller för lite.

305 produkter

Du har sett 36 av 305 produkter