• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Inbjudningskort och kalasinbjudan för barnkalaset

Bjud in kompisarna med en kalasinbjudan. Barnkalaset är ett speciellt tillfälle för alla barn – det är trots allt något som bara sker en gång om året. För att få till ett kalas krävs först och främst ett födelsedagsbarn, men även gästerna är minst sagt viktiga för en härlig dag med mycket lek och glädje. Bjud in alla vännerna och fira dagen tillsammans på allra bästa sätt. En enkel detalj som kan göra stor skillnad och sätta tonen för en lyckad tillställning, är ett roligt och personligt inbjudningskort.

Roliga inbjudningskort till festen

Här på Barnkalaset.se erbjuder vi ett stort utbud av roliga och härliga kalasinbjudningar som kan få vem som helst att känna sig speciell om det damp ner i brevlådan. Korten finns i en mängd olika storlekar och med vitt skilda teman, med allt från superhjältar och sport till vackra enhörningar, häftiga dinosaurier och en rad kända karaktärer från filmernas och böckernas värld. Välj ett kort med mycket färg och glitter eller ett kort med häftiga motiv från barnets favoritfilm.

Att korten finns i så många olika utföranden öppnar upp för dig att vara kreativ. Vi har varianter på både svenska och engelska där delar av texten redan är tryckt på kortet, du behöver bara fylla i det viktigaste, likt adress, datum och tid. För ett personligare kort kan du välja en variant där du själv kan skriva all text och kanske anpassa inbjudan till barnet som ska få det – vilket gör det hela ännu mer speciellt. En fin och personlig kalasinbjudan blir ett roligt samtalsämne för barnen och kan sparas som ett fint minne av en glädjefylld dag.

Ha ett tema för kalaset och välj en passande kalasinbjudan

En garanterad stämningshöjare är att arrangera ett barnkalas med ett roligt tema – och det kan ta vid redan vid inbjudningskortet. Till exempel kan en piratfest anordnas där en skattjakt står på schemat och alla barn har välkomnats till piratfesten med en inbjudan i form av en spännande skattkarta. Eller varför inte ett tema med de söta och omåttligt populära miniorerna? Självklart är det födelsedagsbarnets intressen som styr vilken typ av tema festen ska ha och hos Barnkalaset.se har du goda möjligheter att hitta ett matchande inbjudningskort som barnen kommer uppskatta.

För att sätta fart på fantasin har vi här listat några inspirerande teman som barnkalaset kan ha:

  • Discokalas – En perfekt blandning av musik, dans och kalas som barnen uppskattar och minns med värme. Till discokalaset passar till exempel en glittrig partyinbjudan med en fartfylld känsla.
  • Disney – Det finns många populära Disneyklassiker och det dyker ständigt upp nya. Vi har en mängd olika kort med Disneytema och du kan även finna en rad andra kalasartiklar att matcha med.
  • Dinosaurier – Även om det var längesedan de existerade på riktigt lever de fortfarande kvar i vår fantasi och i sagovärlden. På Barnkalaset.se finns flera möjligheter att ordna en fest med ett häftigt dinosaurietema.
  • Enhörningar – Likt dinosaurier är enhörningar omåttligt populära och det är ett fantasiväsen vi alla vill ska existera på riktigt. Anordna ett barnkalas med ett festligt enhörningstema.
  • Prinssessor – Ett prinsesskalas är en klassiker och ett tema som kan ta sig i uttryck i allt från kalasinbjudningar till kalasartiklar och det fungerar även utmärkt för en rolig maskerad.
  • Sport – Sport är en stor passion för många vuxna såväl som för barn. Bjud in kompisarna med ett fotbollskort och låt barnkalaset kretsa kring en fotbollsturnering i trädgården eller parken.
  • Superhjältar – Nästan alla barn har en favoritsuperhjälte som de avgudar och ser upp till. Låt barnkalaset bli en hyllning till såväl barnet som den stora idolen med ett superhjältetema som bland annat syns på den kalasinbjudan som skickas ut.

Färdiga paket med allt du behöver

De flesta av våra kalasinbjudningar kommer i paket om sex, åtta eller tio inbjudningskort och i många fall ingår även kuvert som du kan skicka ut inbjudningarna i. På så sätt slipper du krångla med att hitta kuvert i rätt storlek och får dessutom ett bättre pris än vad du skulle få om varje kort köptes separat.

Den som gillar att pyssla kan även hitta större kalaspaket, och förutom inbjudningskort kan det i ett sådant paket ingå allt från matchande partyhattar till placeringskort och vimplar. Att pyssla tillsammans med barnet innan kalaset kan vara en härlig aktivitet där ni båda tillåts vara kreativa och självklart får ni ihop ett fint barnkalas som ni kan känna er stolta över.

Vad som ingår i varje paket är tydligt beskrivet i anslutning till kortet när du klickar på det. Där får du all information du behöver och du kan även ta del av leveransinfo samt betyg och omdömen från tidigare kunder som har satt tonen för festen med en fin kalasinbjudan. Vårt mål är att erbjuda alla kunder ett bekvämt och smidigt sätt att hitta det perfekta inbjudningskortet till festen på.

Populära och aktuella inbjudningskort för alla typer av barnkalas

Vi på Barnkalaset.se strävar efter att alltid erbjuda ett sortiment med de senaste och mest populära produkterna. Det innebär att du även finner teman och motiv från de senaste och mest populära figurerna, serierna och filmerna som barnen älskar – och ofta i många olika varianter, bland våra kalaskort.

Som tidigare nämnt hittar du kort på både svenska och engelska och du finner även kort för olika typer av barnkalas. Hos oss kan du hitta en kalasinbjudan till 1-årskalaset och för barn i alla åldrar. Även du som ska fira barnet för allra första gången med en härlig babyshower finner ett flertal trevliga inbjudningskort att välja mellan. Att du ska bli mamma är verkligen en händelse värd att fira och det är bara en i raden av alla tillfällen som firas ska!

Allt du behöver till barnkalaset

Här på Barnkalaset.se hittar du allt för barnkalaset och när du funnit en perfekt kalasinbjudan kan du matcha med en rad andra kalasartiklar. Det kan vara allt från maskeradprylar till ballonger, dukning och andra dekorationer. Du har också möjlighet att designa dina bakverk med till exempel en egen tårtbild – och kanske kan den matchas med den kalasinbjudan som skickas ut? Här på Barnkalaset.se är möjligheterna stora och vi hoppas och tror att barnkalaset blir en speciell dag ni kommer minnas länge.

44 produkter

Du har sett 36 av 44 produkter