• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Barnparaplyer

Upptäck vårt fantastiska sortiment av barnparaplyer med de mest populära karaktärerna! Hos oss hittar du de bästa paraplyerna med motiv av Paw Patrol, Peppa Pig, Sonic the Hedgehog, Gabby's Dollhouse och Jurassic Park. Vare sig det regnar eller skiner, kommer våra färgglada och lekfulla paraplyer att hålla ditt barn torrt och glatt under alla väderförhållanden.

Paw Patrol-paraplyerna tar med dig på spännande räddningsuppdrag tillsammans med Ryder och hans modiga valp-vänner. Peppa Pig-paraplyerna låter ditt barn dansa i regnet med Peppa och hennes familj medan de sprider glädje och skapar minnen. Sonic the Hedgehog-paraplyerna låter ditt barn uppleva fartfyllda äventyr tillsammans med den snabba och modiga igelkotten Sonic. Gabby's Dollhouse-paraplyerna tar med dig till en magisk värld full av lek och fantasi med Gabby och hennes lurviga vänner. Jurassic Park-paraplyerna tar dig tillbaka till urtiden med ikoniska dinosaurier som T-Rex och Triceratops.

Våra barnparaplyer är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och skydd mot regn och vind. De är också utformade med omsorg för att tilltala barnens fantasi och kreativitet. Med olika storlekar och färger kan du hitta det perfekta paraplyet som passar din lilla äventyrare.

Så ge ditt barn ett roligt och praktiskt tillbehör för regniga dagar. Utforska vår kategori och välj bland våra underbara barnparaplyer med motiv av Paw Patrol, Peppa Pig, Sonic the Hedgehog, Gabby's Dollhouse och Jurassic Park. Låt ditt barn skina i regnet med sina favoritkaraktärer!"