• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Uteleksaker

Flytta ut leken i friska luften i sommar! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du roliga utomhusleksaker som passar minst lika bra som underhållning på barnkalaset som på en helt vanlig vardag. Vi har bland annat roliga vattenleksaker, utomhusspel och simringar. 

Vilka uteleksaker kan man ha på ett kalas?

Vilka uteleksaker du kan ha på ditt kalas beror bland annat på hur mycket plats du har att röra dig på under kalaset och hur stora barnen är som ska vara med på kalaset. En annan sak som kan vara bra att ta hänsyn till är vädret! En del utomhusleksaker, som pooler och vattenrutschkanor lämpar sig bäst när det är varmt och soligt, medans andra fungerar alldeles utmärkt att spela och leka med även när det är lite kyligare ute. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du bland annat olika typer av pooler, vattenrutschbanor, hopprep och utomhusvarianter av populära sällskapsspel som t.ex Kasta Gris & Fia med knuff.


Vad finns det för roliga utomhus spel för både vuxna och barn?

Kubb, Fia med knuff och Kasta Gris är exempel på roliga utomhusspel som både barn och vuxna brukar tycka är roliga.


Vad kan man ha för utomhusleksaker under sommaren?

Sommaren är den ultimata tiden för utomhusleksaker! Så här kan du egentligen välja och vraka utifrån vad dina barn tycker är roligt och hur vädret ser ut. Behöver ni svalka er i värmen? Då kanske en pool eller en vattenspridare är en bra idé. Eller varför inte en rolig vattenrutschkana? Är vatten inte riktigt er grej?Då är det bättre att satsa på andra roliga uteleksaker som såpbubblor och leksaksflygplan. Eller varför inte ett roligt utomhusspel?

118 produkter

Wabobs Disc Golf Spel

Wabobs Disc Golf Spel

399,00 kr
Intex Barnpool 122 cm

Intex Barnpool 122 cm

199,00 kr
Lekset Myrfarm

Lekset Myrfarm

169,00 kr
Badmintonset med nät

Badmintonset med nät

299,00 kr
Yatzy Trädgårdspel

Yatzy Trädgårdspel

299,00 kr
Vatttenpistol 34 cm

Vatttenpistol 34 cm

89,00 kr

Du har sett 36 av 118 produkter