• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Barnpooler

I den här kategorin hittar du våra populära barnpooler i olika storlekar. Vad är bättre än att plaska och bada när det är varmt ute? Förutom vanliga runda pooler för barn så har vi pooler som är som vattenparker i miniformat. Vi har även vattensprutande mattor att ha på gräsmattan där barnen både kan leka och svalka sig.

Måste man tömma poolen efter varje bad?

Vattnet i våra barnpooler bör bytas ut ofta. Under riktigt varma sommardagar rekommenderar vi att du byter ut vattnet minst en gång / dag. På så sätt håller du vattnet i poolen rent och fräscht.


Är alla pooler uppblåsbara?

Här på Barnkalaset säljer vi endast uppblåsbara barnpooler. Och vet du vad? Det finns många fördelar med en uppblåsbar barnpool: den är enkel att transportera, den är lätt att installera och enkel att rengöra. Och sist men inte minst så är det är lätt att byta ut den lilla uppblåsbara barnpoolen mot en större pool när barnen blir större.


Hur förvarar man barnpooler under vintern?

Vi rekommenderar att du tömmer barnpoolen på luft, gör en ordentligt rengöring och låter poolen torka ordentligt innan du ställer undan den för säsongen. Förvara poolen torrt inomhus.