• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Utomhusspel

Tycker du om att spela spel? Bjud in vänner och bekanta till en spelkväll utomhus i sommar! Våra roliga utomhusspel förgyller kvällen (eller dagen), underhåller både unga och gamla och bjuder på många skratt. Vad sägs om ett parti Fia med knuff? Eller en runda med klassikern kubb?


Vilka är de populäraste trädgårdsspelen?

Kubb har länge varit ett av de populäraste utomhusspelen. Och det är kanske inte så konstigt? Har du spelat kubb någon gång så vet du att det är ett “enkelt” spel som alla kan vara med och spela, både vuxna och barn! På senare år har dock Kubb ha fått lite konkurrens av spelet Mölkky. Självklart hittar du det populära trädgårdsspelet kubb här hos oss på Barnkalaset. Men vi har även många andra roliga utomhusspel! Vad sägs om Fia med knuff? Spökboll? Eller varför inte ett gigantiskt Kasta gris-spel?


Kan man förvara spelen utomhus?

För att dina spel skall hålla sig fina så länge som möjligt rekommenderar vi att spelen förvaras inomhus när de inte används. Har du inte möjlighet att förvara spelen inomhus? Då kan det vara en bra idé att skaffa någon form av låda som du kan förvara spelen i.


Passar utomhuspelen vuxna och barn?

Ja, absolut! De flesta av utomhusspelen som du hittar här hos oss på Barnkalaset.se passar till både barn och vuxna.