• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Simringar

Tycker ditt barn att det är roligt att bada? Gör badandet ännu roligare med uppblåsbara badleksaker! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du roliga badmadrasser och simringar till barn! Och vet du vad det bästa är? De passar lika bra på stranden som i poolen. 

Vilken storlek finns det på simringar?

Här på Barnkalaset.se hittar du simringar som kan användas av barn mellan 1-4 år (upp till 20kg) och simringar som kan användas av barn mellan 3-6 år. Är du osäker på vilken du ska välja? Då rekommenderar vi att du läser informationstexten på respektive produkt innan du beställer.


Finns det simringar som passar stora barn?

Det finns simringar som passar stora barn (och vuxna). Detta är dock ingenting vi har i vårt sortiment just nu, då vi valt att fokusera på simringar till de lite mindre barnen. Är du på jakt efter en rolig flytleksak till lite större barn? Då kanske en av våra roliga badmadrasser kan vara ett alternativ?


Kan man använda simringarna som flythjälp?

Våra simringar kan användas som flythjälp. Ska simringen användas av ett barn som inte kan simma? Då bör en uppmärksam vuxen alltid vara med i poolen när simringen används.