• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Presenter och aktiviteter till babyshower

Överraska den blivande mamman och “duscha” henne med presenter till den kommande bebisen. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du massor av roliga presenter och aktiviteter till babyshowern!


Vad köper man i present till babyshower?

Svårt att komma på vad du ska köpa i present till babyshoweren? Lugn vi hjälper dig! Här är några babyshower presenter som brukar uppskattas av blivande mödrar: Blöjtårta, Personliga presenter, Startkit till bebisen, Gravidfotografering, Babyleksaker, Minnesbok, Sparbössa. Lära gå vagn, Söt Nalle.


Vad kan man göra för lekar på babyshower?

En rolig aktivitet är att låta gästerna gissa saker om den kommande babyn, t.ex vikt, längd, hårfärg, ankomstdag osv. Vad sägs om en rolig fotoshoot? Eller varför inte låta gästerna skriva lyckönskningar till den kommande babyn? Fotografierna, gissningarna och önskningarna sparas givetvis som ett minne, som hela familjen kan ha glädje av. “Gissa barnmaten”, “Gissa prylen” och “Rita barnet” är några andra exempel på lekar som passar bra på babyshower.


Finns det färdiga kit med aktiviteter till babyshower?

Hos oss på Barnkalaset hittar du flera olika kit som du kan använda som aktivitet på babyshoweren. Hos oss hittar du t.ex så kallade prediction cards där gästerna ska gissa den kommande bebisens längd, vikt och ankomstdag samt lämna små råd och tips. Vi har också kit med så kallade Advice Cards där gästerna på babyshowern ska skriva goda råd på korten och ge det till den blivande mamman. Självklart har vi även Fotoprops!

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här