• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Babyshower dekoration

Babyshower är ett fenomen som är relativt nytt i Sverige, men som vuxit sig större och större. Det är något vi på Barnkalaset.se förstår, för vad är bättre att fira än att ett barn är på väg? Har du en kompis, familjemedlem eller arbetskamrat som väntar tillökning, så ta en titt på våra dekorationer till babyshowers. Vi kan hjälpa dig att skapa en fantastisk tillställning till dig eller din gravida vän!

Babyshower

En babyshower är en perfekt överraskning för någon som väntar barn. Att få bli uppassad med ett kalas, god tårta och presenter för att fira en graviditet är mycket uppskattat. Här på Barnkalaset.se har vi allt du behöver för att kunna skapa en fantastisk babyshower oavsett om du ska göra en tårta eller pynta. Vi har dekorationer riktade till de som väntar en pojke, en flicka, men även unisex-dekorationer.
Det behöver inte vara svårt att planera en babyshower och vi har därför ett brett utbud med prylar du kan dekorera för festligheterna med. Vi har till exempel girlanger, bordsdekorationer och konfetti. Allt är givetvis i bebistema som nallebjörnar, nappar, små fötter och barnvagnar, och de finns i olika färger beroende på om du vill göra babyshowern könsneutral eller inte. Vårt utbud kommer ge dig gott om inspiration till att planera den perfekta babyshowern!

Hitta dina dekorationer

Våra olika dekorationer till en babyshower finns i en rad olika underkategorier för att göra det enkelt för dig att hitta. Vi har allt från inbjudningskort till aktivitetsartiklar för att du ska kunna skapa en minnesvärd tillställning. Våra bordsdekorationer kommer i olika färger och typer så att du kan anpassa kalaset precis som du vill ha det. Barnkalaset.se vill verkligen ge dig möjligheten att skapa en personlig och snyggt pyntad fest.
Andra underkategorier där du kan hitta dekorationer är ballonger, presentpåsar och hängande dekorationer. Vårt utbud är fullt av produkter som kan ge dig inspiration i din planering. Du hittar bland annat dekorationer med nappar, elefanter och givetvis standardprodukter i babyblått och babyrosa. Kombinera gärna med våra övriga produkter för att skapa en perfekt babyshower. Det finns mängder med ballonger, produkter för dukning och attiraljer du kan behöva för din tårta.

Blöjtårtor och pinatas

En populär present till en blivande mamma är en så kallad blöjtårta. Det är inte en tårta som kan ätas, utan en tårta som är gjord av blöjor och andra användbara babyprodukter. Vi säljer till exempel ett kit med produkter du behöver för att bygga din egna blöjtårta med de blöjor och produkter som du föredrar. Med hjälp av vårt kit kan du skapa den helt utifrån vad du vill ge bort.
Vem har sagt att pinatas endast är för barn? Vi på Barnkalaset.se tycker att en pinata är rätt vid alla festligheter. Därför erbjuder vi pinatas även till babyshowers. De kommer i olika former och motiv så att en som passar perfekt. Fyll pinatan med godsaker du själv väljer och låt sedan huvudpersonen och gästerna ha kul och slå sönder pinatan tills godsakerna trillar ut. En pinata gör garanterat din babyshower till en succé!

Produkter till presenter, pynt och bak

När det är en babyshower du planerar är temat redan bestämt, men det finns ändå gott om utrymme för fantasi. Du kan till exempel välja en färg som dekorationerna ska gå i, störst utbud finns i rosa och blått. Här kan du välja presentpapper, presentaskar och band som går i samma färg eller komplettera med en annan färg. Vill du dekorera med band hittar du fina sidenband i vårt sortiment.
Gillar du att pyssla finns det ännu fler alternativ hur du kan skapa en perfekt babyshower. Beställ till exempel en egen banner som välkomnar gästerna. Satsa på vårt babyspel för att roa gästerna och se vem som kan mest om bebisar. Vi har också produkter till bakning om du vill baka något att bjuda på till festligheterna. Möjligheterna är oändliga med vårt utbud för att skapa den perfekta babyshowern.

Dop eller namngivning

Vår kategori med babydekorationer innehåller mycket mer än bara dekorationer till babyshowers. Många av dekorationerna fungerar minst lika bra till dop eller namngivningsceremonier som hålls när barnen är små. Det står inte babyshower skrivet på alla dekorationer, så de passar till vilken barnfestlighet som helst och du väljer själv om det ska anpassas för pojke, flicka eller vara könsneutralt. Dessutom kan många av artiklarna användas mer än en gång, till andra evenemang.
Vi vill också nämna att vi erbjuder möjligheten för dig att designa en egen tårtbild med oblat. Detta kan passa på ett dop, en namngivning och en babyshower där du vill göra något personligt. Du kan beställa en tårtbild med bild på barnet som får sitt namn, eller på hela familjen samlad. Vi har också formar, sockerpasta och andra produkter om du vill göra egna tårtdekorationer.

Barnkalas

I vårt utbud av babydekorationer finns det även dekorationer till 1-årskalas. Det finns girlanger och andra dekorationer för att pynta ett kalas till ett barn som fyller ett år. Vi har presentpåsar om du vill ge firande barn eller vuxna en överraskning innan de går hem. Det finns även väggdekorationer, både för flickor och pojkar, med ettor och annat som passar vid födelsedagar. Vi erbjuder dessutom häftiga barnstolskit för den nyblivna ettåringen.
Vilken ettåring tycker inte om när det händer lite och vi har pinator formade som ettor eller pinator i andra varianter som du låta äldre gäster slå sönder för att roa ettåringen. Det behöver inte nödvändigtvis vara godis som du fyller den med utan anpassa det efter tillställning. Vi erbjuder färdiga dekorationsboxar för 1-årskalas om tiden inte räcker till för att planera allt. Detta gör det snabbt och lätt för dig.

Mixa och matcha i vårt sortiment på Barnkalaset.se

Barnkalaset.se är en butik med ett komplett utbud av alla saker som en festfixare behöver. Allt vi nämnt ovan är endast från kategorin med babydekorationer, vi har givetvis flera andra kategorier där du kan ta en titt. Där hittar du ballonger, baktillbehör och en hel del annat som du kan behöva till din tillställning. De flesta av produkterna går dessutom att använda till återkommande tillställningar. Du står för planeringen, vi står för produkterna!

Allt på ett och samma ställe

Planerar du en babyshower kommer du att hitta allt du behöver, plus lite till, i vår kategori med babydekorationer. Oavsett i vilken färg du vill att dekorationerna ska gå finns allt för att skapa tårtor, duka fint och även kunna roa dina gäster med spel och pinatas. Vi på Barnkalaset.se strävar efter att göra din festplanering enkel och rolig, därför har vi samlat allt du behöver på ett och samma ställe.

283 produkter

Du har sett 36 av 283 produkter