• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Pokemon

Pokemon barnkalas

Bjud in dina kompisar till kalas och fira födelsedagen tillsammans med Ash Ketchum, Brock, Pikachu m.fl från Pokemon. Hos oss på Barnkalaset.se hittar du allt du kan tänkas behöva till Pokémonkalaset! Här finns bland annat praktiska engångsartiklar och dekorationer med motiv av Pokémon.

Hur fixar man det ultimata kalaset för ett barn som älskar Pokémon?

Det ultimata Pokémonkalaset fixar du genom att låta Pokémon vara en röd tråd genom hela kalaset. Allt från dukning och dekorationer till mat och godsaker skall verkligen andas Pokémon! Låter det jobbigt? Det behöver det inte vara! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du t.ex ett stort urval av dukningstillbehör, dekorationer och bakartiklar som passar perfekt till Pokémonkalaset. När det kommer till maten och godsakerna så kan du t.ex namnge det du skall servera utifrån olika Pokémons.

Vad kan man baka till Pokémonkalaset?

Det finns massor av spännande saker att baka till Pokémonkalaset! Så här är det väl egentligen bara din egen fantasi och förmåga som säger stopp. Du kan t.ex baka en Pokémontårta och skapa dina egna pokémonfigurer av sockerpasta. Känns det för avancerat? Då kan du alltid testa att baka födelsedagsbarnets favorittårta och dekorera den med en tårtbild och tårtljus med motiv från Pokémon.

216 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Gul

Partybox - Gul

9,00 kr

Du har sett 36 av 216 produkter