• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Påskpyssel, påskpynt och påskgodis

Gör påskfirandet till något extra speciellt i år! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar roliga påskprylar som brukar uppskattas av både vuxna och barn. Vi har bland annat noga utvalda påskpyssel och påskdekorationer. Självklart har vi även påskgodis och roliga små leksaker som passar perfekt till barnens påskägg. 

Hur gör man påskpyssel?

Äggmålning, påskris och påskbrev är exempel på roliga, men enkla påskpyssel som brukar uppskattas av både barn och vuxna. Här hos oss på barnkalaset.se hittar du färdiga påskkort och påskbrev, det enda barnen behöver göra är att färglägga! Vi har också färdiga påskpyssel-kit och roliga tillbehör för dig som vill måla ägg. Och vet du vad?För att göra ett påskris behöver du bara några kvistar (vanligast är att använda björk) och ett gäng färgglada fjädrar. Surra fast fjädrarna i kvistarna och vipps, påskriset är färdigt!


När kan man börja påskpynta?

Det är helt upp till dig själv att bestämma när du vill börja påskpynta!Det finns nämligen ingen speciell dag, eller ett fastsatt datum då man ska fram påskpyntet. Frågar vi google så verkar det dock som att många väljer att påskpynta på skärtorsdagen.


Kan man göra påskdekoration själv?

Självklart kan du göra dina påskdekorationer själv! Välj och vraka mellan färgglada påskris, kycklingar, påskharar och påskägg. Här är det egentligen bara din egen fantasi som sätter stopp. Vi vågar nog till och med påstå att det mesta som landar under kategorin påskpyssel går att använda som påskdekoration


Hur för man för att ge cupcackes påsk känsla?

Att använda gula muffinsformar är ett enkelt knep för att dra tankarna till påsk. Men varför stoppa där? Här är tre tips på enkla dekorationer som lyfter dina påskcupcakes till nästa nivå.

  1. Påskfigurer i choklad
  2. Färgglada små påskägg, eller påskfigurer gjorda i marsipan eller sockerpasta
  3. Choklad- eller nougatägg

392 produkter

Du har sett 36 av 392 produkter