• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Sifferballonger

Fest och kalas är utan tvekan höjdpunkter som sätter färg på tillvaron och en lyckad tillställning blir ett minne för såväl huvudpersonen som gästerna. För att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat kalas är förberedelser i form av dekoration och utsmyckning A och O. På Barnkalaset.se hittar du allt du behöver för att skapa riktigt härlig feststämning, bland annat ballonger siffror som visar hur många år du firar.

Ett toppensätt att dekorera nästa kalas är med stora, maffiga ballonger formade som siffror - hos oss hittar du ballonger i siffrorna noll till nio. Välj mellan enfärgade ballonger eller mönstrade, eller varför inte blanda de olika varianterna för bästa tänkbara partykänsla? Nästan alla våra ballonger är dessutom självförslutande vilket innebär att du slipper jobbet med att knyta och du kan välja att köpa till en ballongpump eller helium när du vill fylla ballongerna.

Dekorera kalaset med sifferballonger

Om du ska slå på stort och vill dekorera kalaset med flera ballonger kan du använda dig utav olika tillbehör för att kunna placera dem i ditt hem eller i en lokal. På Barnkalaset.se finns allt från ballongpumpar och helium till tyngder, förslutare och ballongställ. Det sistnämnda är ett läckert sätt att samla flera ballonger och sedan ställa på varsin sida om festens entré. Stället går lätt att montera upp och ner.

Födelsedagskalas med sifferballonger

Under kategorin "Sifferballonger" hittar du allt från ballonger formade exakt som siffror till vanliga, ovala ballonger med siffertryck. Om huvudpersonen fyller 7 år kan du alltså köpa en eller flera förpackningar med ballonger i olika färger med siffran 7 på. De flesta förpackningar innehåller fem stycken ballonger och de finns i olika färger som exempelvis gul, blå, lila och grön. De "vanliga" ballongerna blir cirka 25 centimeter i diameter när de är uppblåsta.

Till barnets födelsedagskalas har vi fina ballonger formade som siffror, i härliga färger, som du kan anpassa efter önskat färgtema. Välj bland annat guld, silver, blått, grönt, rosa eller rött. Du hittar också stora sifferballonger formade som olika djur, till exempel krokodil och zebra. Majoriteten är cirka 102 centimeter stora och sätter en dekorativ guldkant på din tillställning. Planerar du ett Halloween-kalas och vill uppnå ett läskigt tema finns även helsvarta, stora sifferballonger.

Jubileumsfirande med sifferballonger

Har du en kollega eller en chef som ska gå i pension? Kanske fyller du själv år? Eller ska du anordna en nyårsfest? Det ska vi fira! Med hjälp av sifferballonger kalas kan du genast skapa en festlig och härlig stämning. Vi rekommenderar våra metallicfärgade ballonger formade som siffror i detta avseende. De fylls med helium som du kan köpa hos oss, alternativt med luft, och du kan välja mellan flera läckra färger.

Olika typer av jubileum eller kalas kräver olika typer av dekoration. Är det ett datum du vill fira går det att skapa mängder av olika sifferkombinationer med hjälp av sifferballonger. Är det guldbröllop kombinerar du helt enkelt siffrorna 5 och 0, är det året 1975 du vill fira kombinerar du siffrorna 1, 9, 7 och 5, och så vidare. För att hålla ihop ballongerna kan du köpa ballongpinnar, förslutare och/eller ballongställ hos oss.

Ballonger med motiv

Vill du kombinera sifferballonger med ballonger med motiv till kalaset? Kanske önskar ditt barn ett särskilt tema på festen? Hos oss hittar du ballonger med mängder av olika motiv som kan användas för att förstärka ett tema eller som fristående dekoration. Oavsett förhöjer de feststämningen enormt. Här finns ballonger med Spiderman, Star Wars, Disneyprinsessor, stjärnor, enhörningar och fotbollsspelare, som du snyggt kan matcha med dina sifferballonger. Välj bland fantastiska mönster och färger!

Tänk dig ett mönstertema med olikfärgade ballonger med prickigt, randigt och blommigt mönster i ett enda stort hav. Eller att mixa vita och svarta ballonger med guldfärgade stjärnor för att skapa en illusion av en stjärnhimmel. Till alla hjärtans dag skulle våra ballonger med hjärtan i olika färger vara fina att binda ihop som en blombukett, och kombinera med en sifferballong som visar vilket år ni firar tillsammans. Så romantiskt!

Köp sifferballongerna styckvis eller i paket

Det är sällan du behöver alla siffror från noll till nio för att bilda den sifferkombination som festen kräver, och därför kan du köpa våra formade sifferballonger styckvis. När du klickar på de ballonger som intresserar dig får du möjligheten att välja de siffror du behöver till kalaset, vilket gör att du också kan kombinera flera olika modeller med varandra. Under ballongerna finner du även information om storleken, hur de fungerar samt omdömen.

Väljer du en variant med siffran tryckt direkt på ballongen finner du ett flertal olika paket, och du kan till exempel få fem stycken ballonger i en förpackning. Utöver våra sifferballonger har vi som tidigare nämnt även en mängd andra ballonger i utbudet att matcha med, och det finns modeller som köps styckvis likväl som i paket. Några spännande modeller är våra lysande LED-ballonger, eller varför inte ett gäng folieballonger i roliga former?

Kombinera olika färger och dekorationer

Älskar du färg och form kan du skapa en riktig färgklick med hjälp av ballonger i olika färgkombinationer. I de flesta av våra förpackningar med olikfärgade ballonger finns det 15 stycken ballonger, och kombinationerna är nästintill oändliga. Några av alla olika kombinationer du kan hitta är exempelvis silver-cerise-svart, lila-rosa-silver, orange-silver-havsgrön, röd-orange-svart, blå-turkos-havsgrön, vit-ivory-ljusblå och lila-gul-blå. Vi har dessutom heliumballonger i något större storlek som kan köpas i en förpackning om exempelvis tio stycken.

Våra heliumballonger är relativt stora, cirka 30 cm i diameter, och blåses upp med luft eller helium. De håller mycket hög kvalitet och finns även de i olika färgkombinationer, exempelvis svart-orange som passar perfekt till Halloween och guld-silver som fungerar i alla sammanhang, fast kanske allra bäst till en silver-/guldbröllopsdag eller till födelsedagskalaset. Att kombinera blå-turkos-havsgröna ballonger till ett barnkalas med havstema, exempelvis Den Lilla Sjöjungfrun eller Hitta Doris, är fantastiskt effektfullt.

Håll dina ballonger på plats på ett roligt sätt

Ibland krävs vissa tillbehör för att ballongerna ska hållas på plats eller för att de verkligen ska ge önskad effekt. Ett tillbehör som är oumbärligt när du vill att ballongerna ska hålla sig på plats är en så kallad ballongtyngd. Vi har dem i olika former, färger och storlekar med en vikt på omkring 170 gram. Du kan bland annat köpa roliga ballongtyngder som föreställer en nappflaska eller ett fint inslaget paket.

Heliumballonger som håller längre

Om du ska använda heliumballonger finns det olika tricks för att få dem att hålla längre. Du kan till exempel behandla dem med Ultra Hi-Float, en flytande vätska som behandlar och tätar insidan av ballongen och gör det svårare för heliumet att sippra ut. Denna behandling förlänger hållbarheten med upp till 25 gånger, vilket innebär att ballongerna kan hållas svävande i flera dagar. Perfekt om festen sträcker sig över flera dagar!

41 produkter

Du har sett 36 av 41 produkter