• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Halloweenkalas

Har du lovat barnen en skrämmande rolig Halloween i år? Lugn, vi hjälper dig! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du allt från läskiga halloweendekorationer och dukningstillbehör till halloweengodis och häftiga halloweenkläder till barn. 

 

När firas Halloween?

I USA firar man självaste Halloween (31 oktober). Men här i Sverige är det lite olika. Vissa håller sig till halloween medan andra väljer att fira helgen för eller helgen efter Halloween. Att lägga firandet på Alla helgons dag brukar dock inte vara så populärt. 

Hur skapar man ett kusligt roligt halloweenparty för barnen? 

Börja med att välja ett tema till halloweenpartyt. Sedan är det bara att välja ut dekorationer som passar till temat! Kan ni inte bestämma er för ett tema? Ta en titt bland alla våra häftiga halloweendekorationer för att få lite inspiration. Vad sägs om läskiga häxor? Pumpor? Eller kanske fladdermöss? Tänk på att anpassa dekorationerna utifrån barnens ålder, du vill ju att det ska bli precis sådär lagom läskigt, eller hur? Och du? Glöm inte ballongerna! 

När du är färdig med dekorationerna är det dags för dukningen! Och eftersom du nu bestämt dig för ett tema, så då är det bara att välja dukningstillbehör och bordsdekorationer som matchar med resten av dina halloweendekorationer. 

Sist men inte minst: ladda upp med godis och kusligt roliga lekar och aktiviteter. 

Vad kan man äta på Halloweenkalaset? 

Godis, godis och godis…? Nejdå, självklart finns det massa annat än godis som du kan servera på Halloweenkalaset. Vad sägs om monsterburgare? Hemsökt pizza? Eller varför inte korvmumier? Till efterrätt serveras givetvis någon form av läskiga kakor eller tårta i form av spöken, spindlar och monster. Och du..? Du har väl inte missat att vi på Barnkalaset.se har både halloweengodis och läskiga baktillbehör? 

390 produkter

Neonskylt BOO

Neonskylt BOO

199,00 kr
Dörrstickers Vampyr

Dörrstickers Vampyr

119,00 kr
Verktyg för Pumpa

Verktyg för Pumpa

99,00 kr
Diadem Bats 4-pack

Diadem Bats 4-pack

69,00 kr

Du har sett 36 av 390 produkter